Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 5
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 5

Recenze (91)

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Okay okay okay. Ta knížka není nedementní, to si nebudeme lhát. Ale Jace v ní opravdu neodpovídá popisu "emo Matěj Ruppert po peroxidu, dietě, posilce a kurzu rádoby silácký chůze" (ty jo, srsly http://img.ceskatelevize.cz/cache/216x288/lideCT/photos/cards/medium/4247.jpg?1386843427) a Clary není tolik na pěst, aby její ztělesnitelka musela bejt umělá zrzka bez špetky talentu - jako srsly, McNamaře nevěříte ani její v knížce neexistující a v seriálu přebývající kozy. Všichni jsou tam prostě víc hot a všichni úplně stejně rádoby cool, jen je tam navíc totální kripl master friendzonu Simon, kterej má bejt vtipnej a vlastně není. Prostě Freeform potřeboval svýho Teen Wolfa, a tak kvůli tomu znásilnili ne úplně špatný knížky a dopadlo to blbě. Jediný body za Izzy, která je uvěřitelná prostitutka. No, aspoň už se nestydim za to, že mě baví Reign. ()

verbal

všechny recenze uživatele

Slizká pizda, zabíječka debilů. Pro popis výrazu ve tváři po zhlédnutí této oplzlé ukrutnosti je kyselé jablko opravdu zcela nedostačující. Ne, tohle je kousnutí do poštěváku dva měsíce mrtvé sedmdesátileté bezdomovkyně! A já tolik doufal, že nic příšernějšího než Upíří akademie už nemůže existovat! Prostě parazitická degenerace nemilosrdně zabíjející všechny zbytky kulturních buněk, které ještě v dětské müsli přežily útok Tvajlajtu, Heryho Potrata a následných Mozkomorů. Je to jakoby Bela s Patyzónem mimořádně krutým způsobem umučili Bufy a vydali se s Lautnerem do Beverly Hills 90210 vysát Gilmórovic piče. A je to zase děsně kůl, jak jinak! Partička odpudivých nagelovaných ochrnutých buzerantů a umělohmotných sterilních toporných kravek, jakože Lovci stínů, pronásledují jinou partičku odpudivých nagelovaných ochrnutých buzerantů a umělohmotných sterilních toporných kravek, jakože démonů, přičemž opět trousí lobotomizované dietní logy s důrazem na rodinné hodnoty, které nějaká neumětelská grafomanská slepice snad sesbírala z krabic popkornů a reklam na Kokakolu, doplnila nejkůlovějšími hláškami z Tvajlajtů, Hangrgejů, Divergencí a Hostitelů a vydala jako svůj Opus Vaginalis. Já chápu, že nějaká ta uklízečka sem tam do našeho světa potratí geneticky devalvované osmiprsté miminko s míchou vyplňující celou dutinu lebeční, ale že je jich tolik, aby se takové tupé svinstvo vůbec hromadně prodávalo, to je vskutku odstrašující statistika! Hned v pondělí se vypravím do knihovny, kde zcizím první díl té „veleúspěšné“ knižní série, a důkladně si s ní vytřu prdel. A ne, nespláchnu, pěkně to v úterý vrátím zpět do police, aby i sebevypatlanější dement hned poznal, s čím má to ponížení. Přišel jsem, viděl jsem a zvracel jsem jen z prvního dílu, k dalšímu už mě nikdo nedonutí ani za pytel sušených čuráků, proto nehodnotím. A také proto, že „odpad“, jakožto nejnižší možný stupeň pohrdání, by v tomto případě zcela degradoval mou věhlasnou objektivitu. Tohle je totiž přinejmenším sliz, sopel, hlen, plíseň, hnis, sněť, chrchel, absces či gangréna! ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Zatím to není tak strašné určitě dám seriálu šanci ale teda mohli by si odpustit ty přihřáté písničky a preobsadit tu zrzavou pizdu,které sice je pekelně sexy ale hereckého talentu posbírala tolik asi jako Rytmus toho hudebního. Ale démoni jsou moc pěkní a seriál má celkem slušné tempo. Zatím tedy 45% ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Achjo. Vím, že se tu muj komentář ztratí, protože prostě nemám tolik bodů a tudíž nejsem v komunitě ČSFD nic... ale přesto, pokud si to alespoň jeden člověk přečte a dá na mě: Tenhle seriál je na první dojem příšerná slátanina.. další wannabe stmívání, divergence, hunger games, cosi cosi cosi. A první jeden-dva díly takové asi i fakt jsou. Ale časem se ukáže poměrně kvalitní a zábavný příběh. Postavy se začnou prohlubovat a já si to nakonec celý fakt oblíbil. Mrzí mě, jaký to dostává kotel, jen protože je to podle tolik nenáviděnýho receptu. Dejte tomu šanci, má to i pětihvězdičkový momenty. Jinak ale spíš za 4 hvězdy. ()

Clowers 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Slova, kterými Valentýn Morgenstern (Alan Van Sprang) popisuje, jak to vypadlo po smrti („Byl jsem v temnotě, nebylo tam nic než stíny a já jsem byl jedním z nich.“) jsou stejná, která v knižní předloze po svém oživení použil jeho syn Jace. (vojtaruzek)
  • Jonathan „Sebastian“ Morgenstern (Luke Baines) umí dle knižní předlohy mimo jiné česky. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama