Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Clary Frayová se v den svých osmnáctých narozenin dostane do kontaktu s lovci stínů, což obrátí celý její dosavadní život vzhůru nohama. Vypořádat se s tím jí pomáhají její noví přátelé z newyorského institutu a kamarád Simon, který se nenechá z ničeho vynechat. (loveless)

Recenze (6)

andalin odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roce 2016 jsem se na tohle snažila koukat poprvé a zvládla jsem jen pár epizod. Teď se k tomuto počinu, co nikdy neměl vzniknout, jako správný masochista vracím. Herecké výkony jsou až na pár slunných výjimek otřesné, ale laťka je nasazena tak nízko, že se o ní dá zakopnout. Hlavní hrdinka je šílená - toporná, nesympatická, uječená, všichni jí zbožňují a nějak se stane, že ihned dostává vše na povel, přestože se o "lovcích stínů", démonech atd. dozvěděla dneska ráno. Je to zkrátka americká slátanice pro skupinky teenagerů, kterým stačí jedna mozková buňka dohromady... Doma si to ale teď pouštíme z recese a bavíme se až nám slzy tečou. ()

loveless odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně tragická první série, kdy všechny díly svou kvalitou balancují na hranici odpadu a jedné hvězdy, a divák se s každým dílem rozmýšlí, jestli se koukat dál. Příšerné herecké výkony, hrozné efekty, na dialozích a zápletkách se scénáristé vyřádili. Přestože u každého dalšího dílu je vidět nepatrné zlepšení, nemůžu než dát první sérii odpad. Pokud přes všechny ty šílenosti vytrváte, druhá a třetí série, která ukončuje děj, jsou o dost lepší. ()

Thailon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, pozeral som to s nastrocnou dcerou. Po 3 dieloch nam bolo obom jasne, o co ide. Pamatam si na ochotnickych hercov zo Zabokriek a so vsetkou uctou vravim, obsadit ich, bolo by to urcite lepsie. Toto bolo gycove, pateticke a vraj uplne mimo knih (ono ich vraj je viacej). Po 4 diely som mal chut milu Clary darovat upirom, tak hrozne cloveku ide ta neherecka na nervy. ()

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě sleduju druhou sérii a musím říct, že ta první byla hodně průměrná. Dost se vlekla a já pořád nevěděla, jestli mě to baví, nebo ne... Povedlo se jim ale fantasticky to rozjet. A ten závěr! Takže OK. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série seriálu Lovci Stínů: Nástroje smrti byla velmi nevyvážená. Ale přálo jí štěstí. Zatímco u jiných seriálů většinou spatřujeme pomalý, někdy i strmý pád oblíbenosti a provedenosti jednotlivých dílů s jejich přibývajícím počtem, zde se asi od třetího dílu začíná velmi dařit. První tři díly bych přirovnal snad k těm nejhorším a nejnudnějším. Doslova jsem si přál, aby to skončilo. Vše se vleklo, bylo nám opakovaně vysvětlováno zřetelné a jasné. Postupem času se ale vše rozjíždělo, příjemným, někdy až příliš rychlým, ale zato dramatickým tempem, až jsem, dnes, zhlédnul poslední díl a věřte, chci se dívat dál za každou cenu. Dávám ale všemu čas, nechci mít vše zhlédnuto do konce měsíce. Počkám si až na Nový rok, snad to bude stačit. Top 5 postav je u mne: Clary, Jace, Izzy, Simon, Valentine. Ten se v posledních dílech projevuje jako krutý, ale velmi zdařile provedený záporák. Herec k němu skvěle pracuje. Clary by měla přestat být tolik naivní, trochu jí to škodí. A co provedl Jace, to pochopím snad až příští sérii. Sérii hodnotím, kvůli prvním nezdařeným dílům, 80 procenty a čtyřmi hvězdami. Doporučuji přetrpět první asi tři díly a poté už bude vše lepší. ()

Berserkr1111 odpad!

všechny recenze uživatele

Už si skoro nepamatuji, o čem to je. Moje selektivní paměť to velmi rychle vytěsňuje podobně jako trauma. Vzpomínám si jen matně na nesympatickou a hrozně hloupou hlavní hrdinku, která všechny krizový situace řeší tím, že zmateně histericky pobíhá, než ji někdo zachrání. Kdo tomu pro Boha dává 4 hvězdičky? ()

Reklama

Reklama