Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 4
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Recenze uživatele Wajny13 k tomuto seriálu (1)

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) 

Jsem velký fanda celé knižní série - Nástroje smrti. Když jsem se dozvěděla, že bude seriál, byla jsem nadšená. Z filmu jsem totiž nebyla moc nadšená - nelíbil se mi představitel Jace. U seriálu mám opačný problém - nelíbí se mi představitelka Clary - zdá se mi moc mladá, naivní, rozmazlená a moc roztomilá. S ostatními představiteli jsem spokojená - hodně se mi líbí Alec, kterého jsem si přesně takhle v knize představovala. Myslím, že nikdo nemůže počítat s tím, že seriál bude přesně podle knižní předlohy - hlavně si myslím, že každý si v knize představoval někoho jiného a scény, tak pro každého můžou vypadat odlišně. Po prvním dílu jsem se seriálem spokojená, ani mi nevadí změny, které nejsou nějak ohromné (Luke, Mauren). V jediné, co doufám v dalších dílech bude, že Clary se trošičku „obrní“ a nebude taková „křehká“. ()

Reklama

Reklama