Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 9
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Recenze uživatele Blackey. k tomuto seriálu (1)

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) 

První sérii jsem málem neskousla. Myslela jsem, že to vzdám, ale nakonec mě to tak nějak... chytlo. Hlavním důvodem je fakt, že jsem četla jak celou předlohu The Mortal Instruments, a k tomu i druhou sérii ze stejného světa, Infernal Devices. Sice už je to nějaký ten pátek, ale zkrátka jsem byla nadšená, když jsem se dozvěděla, že po neúspěšném filmu se někdo chopil příležitosti a natáčí seriál. Seriál se od knih hodně odlišuje a je to podle mě škoda, protože mi přijde, že mají knihy větší potenciál a že do seriálu zbytečně přidávají věci, které vytvářejí hluchá místa. První série nebyla nic moc, ale seriál i tak dostal druhou šanci a musím tedy říct, že ji využil. Ano, není to žádný nepřekonatelně úžasný skvost, pořád jsou tam elementy, které mi lezou na nervy a jako fanouška knih mě neskutečně vytáčí, v 2. sérii se ale zlepšilo všechno. Scénář, herci, efekty... je vidět, že měli víc financí a víc času. Noví tvůrci tomu prospěli. Nikdy to nebude podívaná, která uchvátí masy diváků jako Game of Thrones a podobně, ale své fanoušky si najde... a já jsem zvědavá, jakým směrem se seriál vydá dál, pokud dostane příležitost... je to takové moje podivné guilty pleasure a během těch pár dílů 2. série jsem tomu seriálu zkrátka začala fandit. Zatím to má vzestupnou tendenci, snad to tak bude i nadále. Dávám 4*... přestože je to - uznávám - nadhodnocené, ale chtěla jsem trochu vyvážit ty přehnané odpady. ()

Reklama

Reklama