Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 8
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Recenze uživatele kklepkaa k tomuto seriálu (1)

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) 

Předlohu jsem četla a tak špatná zas nebyla... za těch x dílů jsem si jí stihla celkem oblíbit. Nejdřív jsem ale trpěla u filmu, kde byly snad nejhorší dialogy a seriál se z toho bohužel nevymanil. Úroveň hereckého umění šla znatelně dolů (zvláštní, že to ještě jde) a dialogy... mám pocit, že seriál je dělanej pro 13-ti letý puberťačky, pak ale nechápu scény např. typu kdy herečka v dráždivém spodním prádle si vymamuje informace pomocí sexu, to už bych zas pro tuto věkovou kategorii neviděla. Abych nebyla jen negativní, tak mám radost, že oproti filmu se sem vejde víc věcí, což je pochopitelné. Sice ne vše s knihou koresponduje, ale po shlédnutí prvních 3 dílů mi to zatím nevadilo. Ještě jsem se nerozhodla, zda se budu dívat dál či nikoliv. ()

Reklama

Reklama