Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 8
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (91)

augustine 

všechny recenze uživatele

Prva seria, je tak do 4. dielu velmi tazko pozeratelna, ale lepsi sa to. Kat McNamara sa fakt zlepsi, sice nikdy nedosiahne kvalit svojich hereckych kolegov, ale uz ju clovek nechce zabit. Ale dovod preco sa na serial pozriet je herecky vykon Harry Shum Jr. (Mike Chang z Glee), ktory ako Magnus Bane neskutocne vali. Potom Matthew Daddario, ktory mu skvele sekunduje, a obcas si clovek vravi, ako moc ich boli chrbat z toho, ze vlastne drzia kvalitu tohto serialu az do jeho uplneho konca. Asi najlespia seria je ta posledna, aj ked ku koncu je velmi velmi urychlena, takze si to clovek az tak neuzije. Ja najviac, ale ocenujem, ze sa nedrzali kniziek (bo by to bola nuda) a skveleho soundtracku (hlavne 3.seria). Serial je podla mna viac pre baby nez pre chalanov, ale myslim, ze ked clovek tomu da tu sancu, tak si tam nieco najde. MInimalne Emeraude Toubia ako Izzy, je fakt krasna drsnacka. Ak ako chlap mate radi fantasy a vasa draha polovicka nie, tak uz jej nemusite pustat len Buffy, ale mozete skusit aj toto. Mozno ju to nadchne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tuctový ničím výnimočný teen emo/homo seriál, ktorý naväzuje na kinoprepadák Mortal Instruments. Radšej by som si bol dal ďalšiu časť či dve z pôvodného filmu, ako tento seroš. Dopozerané len kvôli záujmu o príbeh ako taký, inak nič moc ála Magicians, ktorý tiež lákali na ďaleko lepší seriálový zárez, akým sa nakoniec stali. ()

Reklama

Clowers 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem četla a tak špatná zas nebyla... za těch x dílů jsem si jí stihla celkem oblíbit. Nejdřív jsem ale trpěla u filmu, kde byly snad nejhorší dialogy a seriál se z toho bohužel nevymanil. Úroveň hereckého umění šla znatelně dolů (zvláštní, že to ještě jde) a dialogy... mám pocit, že seriál je dělanej pro 13-ti letý puberťačky, pak ale nechápu scény např. typu kdy herečka v dráždivém spodním prádle si vymamuje informace pomocí sexu, to už bych zas pro tuto věkovou kategorii neviděla. Abych nebyla jen negativní, tak mám radost, že oproti filmu se sem vejde víc věcí, což je pochopitelné. Sice ne vše s knihou koresponduje, ale po shlédnutí prvních 3 dílů mi to zatím nevadilo. Ještě jsem se nerozhodla, zda se budu dívat dál či nikoliv. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, některé horší. Má to dobré scény a pak to má scény, u kterých nevěřícně kroutíte hlavou, jak to mohli natočit. Někteří herci jsou lepší/sympatičtější a pak tam máte takové jako Katherine McNamara. Ve výsledku jsem taková rozpolcená. Nemůžu úplně tvrdit, že se mi to nelíbilo, jenže natočené to nebylo nijak skvěle. Naplácali tam toho hodně, místy jsem se ztrácela a taky mě to nechytlo, abych se těšila na každý nový díl. Moje největší výtka je pravděpodobně herečka v hlavní roli, nejen, že neumí hrát, ještě je děsně nesympatická. No jsem zvědavá co budou nastrkat naplácat do druhé série. 3* ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)
  • Mezi natáčecí lokace patří například Toronto nebo Ontario. (SimpanzJi)

Reklama

Reklama