Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 2

(série)
USA, 2017, 14 h (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Hrají:

Katherine McNamara, Jon Cor, Matthew Daddario, Isaiah Mustafa, Alberto Rosende, Maxim Roy, Dominic Sherwood, Harry Shum Jr., Emeraude Toubia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Navzdory šokující zradě jdou Clary a Lovci stínů do války proti Valentinově nové armádě, která rozhodne o osudu Světa stínů. (Netflix)

Recenze (7)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak jsme dokoukaly druhou řadu. Musím říct, že na to, jaká byla první řada slátanina, nás to mnohem víc bavilo a těšily jsme se na další díly! Postavy jsou zajímavější, rozvinutější, dialogy stále otřesné, ale je to pořád zábava. Bottle episode na Maxově přijímacím večírku byla skvělá. A Simon je srdíčko. ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série seriálu Shadowhunters pokračuje kvalitativně vzestupnou tendencí. Nejsem si úplně jistá, u kterého dílu se to zlomilo a já se přesunula z pocitu, že tohle je tragédie, k tomu, že je to koukatelné... Každopádně stále se nejedná o žádné mistrovské dílo, pořád jsme ve světě stínů a chápu, že ne každému to sedne. Pouze některé události z knih částečně inspirují to, co se v seriálu děje. Subjektivně, druhá série už je ok - není to žádná intelektuální zábava, ale jako oddechovka nebo kulisa dobrý. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.série nám přináší veliký zlom v seriálu. Už se nejedná jen o nějakou komedii a směšné nepřátele. Atmosféra se stává temnější a blízkosti smrti se nevyhnou ani hlavní hrdinové. Ačkoliv se nakonec Jace a pozdějii Clary dokáží vypáčit z podrůčí Valentina, je pro ně stále velkou hrozbou. Jeho plán zničit podsvětí se blíží provedení. Izzy sklouzne do závislosti na upířím jedu, poté, co je zraněna démonem, a jak už víme, Simon je upír, takže i o něj se bude seriál opírat. Stane se světlomilcem, tj. vydrží i na slunci, a projeví své city ke Clary jí samotné. I přesto, jejich vztah stokrát dlouho nevydrží. Na scéně se objevuje i Vílí královna, a ta se snaží jak zachovat svoji Říši v celistvosti, tak i provokovat lovce. To ona je od sebe oddělí. Simon si najde vlčí dívku a Clary se vrací k Jaceovi. Jenomže ani ten není nesmrtelný. Jeho podvolení k Valentinovi, jehož se podaří i na chvíli uvěznit, již vymizela, ale pro něj je stále jeho "již ne" otec, hrozbou. Ano, vše, co nám Valentine říkal, je lež. Jace a Clary nejsou bratr a sestra, a tudíž k sobě můžou cítit i něco více, aniž by to bylo divné. Vztah mezi Magnusem a Alecem chvílemi slábne, chvílemi roste, ale je pevný. Izzy si taky někoho najde, láska jí ale není opětována. Na scéně se mimo Vílí královny objeví i tzv. Sebastian, kluk z jiného loveckého Institutu. Je milý, získá si srdce Izzy, když jí odnaučí zívislosti na upířím jedu, ale ve skutečnosti to není úplně on. Jen si vzal Sebastianovu tvář. Je totiž Jonathanem, synem Valentina a bratrem Clary. A ačkoliv je jeho totožnost nakonec odhalena a je "zabit" Jacem, neumírá (...). Mohl bych tu vyprávět dál a dál, ale vše shrnu v jedno: Série je úžasná, velmi se mi líbila dvojdílná role Sarah hayland coby dospívající Královny víl, a vypadá to, že její "vztah" se Simonem bude nebezpečný (týká se to posledních dvou dílů). Jaceovi se po jeho smrti něco děje a smrt Valentina je rovněž velmi zajímavá (poslední díl). Celkově sérii hodnotím 95 procenty a těším se na další, poslední! ()

Thailon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked sme s dcerou prezili prvu seriu, s hrozou som zistil, ze to ma este dalsie dve. A 20 dielov!!! Bckovy charakter moze byt od zaciatku zamerom, no co predvadzaju herci v tejto druhej serii (o deji ani nehovorim - snad to tych 20 dielov nebude o tom, kto je naozaj brat a nebrat). Prezili sme 2 diely a dcera to este netusi, ale dalej sa nepojde. Zivot mame len jeden. ()

Galerie (265)

Reklama

Reklama