Reklama

Reklama

Jie jiu wu xian sheng

Trailer 2

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Dost ukecaná krimi, sem tam nějaká akce, ale hlavně kecání, kecání a kecání. Celý film stojí na výsleších podezřelého a rozhovorech únosců s unesenými. Prolíná se v něm několik časových rovin, kterých pořád přibývá, stejně jako postav. Pokud člověk nezaregistruje, do který dějový linky film právě skočil, je to celkem zmatek. S flashbacky ve filmech obvykle problém nemám, ale tady mi to vadilo. Bylo jich zbytečně moc a brzdilo to dynamiku hlavní dějové linky. Když už se začalo něco dít a děj se posunul o kousek dál, šup a jsme několik dnů/týdnů před únosem, kde se řeší proč tohle a tamto. V druhé půlce tohle naštěstí odpadne a film odsejpá. Díky tomu a Andymu nakonec 3*. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Dingem režírovaná "Police Story 2013" i "Saving Mr. Wu" je nafouklý rádoby high concept a marné čekání na slibovaný řízný thriller. Mávání kamerou marně zastírá, že tu ve skutečnosti žádná dynamika a napětí nejsou, jen schematická žvanírna, která slouží k melodramatické oslavě čínských strážců zákona coby nadlidských borců obětujících se pro blaho druhých. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Byla unesena jedna čínská herecká hvězda. Nebyla unesena zrovna proto, že by jí měli rádi, ale proto, že by chtěli nějaké ty peníze. Kromě toho se k němu nechovají právě vybíravě díky tomu a díky výkonu Andy Laua je tenhle film hodně uvěřitelný a v tomhle směru vám dává to, co chcete. Je to drsné, ale není to nějak ohromující. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (1)

  • Šéf gangu únosců jezdí ve Škodě Octavii druhé generace, v Číně známé pod jménem Škoda MingRui. (tompaulman)

Reklama

Reklama