Reklama

Reklama

La Dame dans l'auto avec un fusil et des lunettes

  • USA The Lady in the Car with Glasses and a Gun
Trailer 3

Obsahy(1)

Krásná sekretářka (Freya Mavor) nejprve odcizí sportovní auto svého nadřízeného. Následně navštíví městečko u moře, kde nikdy nebyla, ale každý místní občan zná záhadným způsobem ji. Už si myslí, že se zbláznila, když je najednou objeveno tělo v kufru jejího auta a během pár okamžiků je hlavní podezřelou z vraždy. (Aurewen)

Recenze (6)

Cushing

všechny recenze uživatele

Film asi ok, ale jen poznámka: brýle takhle fakt nefungují. Buď na dálku, nebo na blízko. Tady jen na parádu. Jako celý ok film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film od mého oblíbeného francouzského komiksového tvůrce je stylisticky zajímavým cvičením, z kterého si ale odnesete pocit, že toho mělo být řečeno hodně, ale ve vás ve skutečnosti ze sledování filmu nezůstalo nic, jen takové zvláštní kouzlo brutality, které si s sebou snímek "La dame dans l'auto avec des lunettes et un fusil" nese. ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Čím to, že když ve Francii sedne do auta nějaká zrzavá hlava, je o zábavu postaráno? Narážím na skvělý Náš den přijde s neméně skvělým Casselem. Tuto lahůdku jsem zacítil v chuťových pohárcích, když jsem si přečetl obsah Dámy s autem, pojal jsem podezření, že by to mohlo být něco podobně vychuceného. A až těsně před konec jsem si říkal - taky že jo. Já mám rád, když je to trochu mindfuck a zároveň to dává smysl. Nebo naopak, když je to hodně mindfuck a aspoň trochu to dává smysl. Dáma s autem je ten první případ (díky konci), kdežto Náš den přijde byl ten druhý (opět díky konci). Nedá se nic dělat, je to skvěle napsané, tak akorát dlouhé a 22 letá Freya Mavor naprosto přepisuje dějiny, protože slovní spojení "skotská herečka a modelka" bylo do této chvíle absolutně nepředstavitelné. Nu, teď už zatraceně dobře je. Jinak, původní film z 70. let jsem bohužel neviděl, předlohu nečetl. Ale i tak hodnotím za plný kotel, protože mi film prostě skvěle sedl a já se bavil. P.S. Tohle byl snad první film, který jsem viděl dabovaný do angličtiny. A zároveň taky snad nejhorší dabing vůbec. Škoda, mohlo to být ještě lepší. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

> Cushing: podle předlohy je hrdinka silně krátkozraká. Ty brýle ale na parádu skutečně jsou, evidentně nemají žádné dioptrie. U toho staršího zpracování (1970) to bylo taky tak, ale tenhle ležérní rekvizitářský přístup je zjevně věčný. Nicméně obroučky pěkné. O to větší škoda těch nulových skel. :§ ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, v ktorom som často nechápal, o čo tam vlastne ide s ešte zvláštnejším rozuzlením. Zaujímave to príliš nie je a kozy Freye Mavor to bohužiaľ nezachránia. Jedna hviezda za snahu. ()

Reklama

Reklama