Reklama

Reklama

Ohnivý kuře - Série 1

(série)
Česko, 2016, 33 h 16 min (Minutáž: 55–56 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Simona Babčáková, David Gránský, Josef Polášek, Petr Štěpánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová, Pavel Batěk, Michal Suchánek, Lucie Polišenská (více)
(další profese)

Epizody(36)

Recenze (3)

zawes23

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už odmalička mám rád české seriály a filmy,hlavně starou klasiku a české legendy,ale poslední dobou stojí filmy a seriály úplně za h...o!Jenže jsou i světlé chvilky kdy se povede něco pěkného,hodně jsem dával na hodnocení uživatelů,jenže časy věřit lidem kteří hodnotí a vlastně ten film ani neviděli jsou pryč,dávají odpad už jen z tradice že tam hraje jejich neoblíbený herec nebo herečka,nebo to točil někdo koho nemají rádi,to mě nebaví!!!herci a herečky v tomto seriálu patří mezi mé oblíbence i když jsou tam spíše novodobí lidičky a né ze staré školy.Mě to bavilo velice rád dám 5 hvězd a budu se těšit na další díly.Humor jáááááá se zasmál. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

No, potěš koště, naprosto jsem se minula (či pominula, sama nevím) s tímto ... ehm, seriálem. David Gránský, což je (infantilní) důvod sledování tohoto (ani nevím, jak to celý pojmenovat a nebýt pri tom zcela sprostá), je krásný chlap (jako obrázek) a v týhle hrůze dělá, co může, ale ani to (při tom nač člověk nevěřícně zírá na obrazovce) zdaleka nestačí. Prostředí, které mi vůbec ale vůbec nic neříká, nesedí mi a absolutně mě nebaví, takže mi to prostě celý přijde jako úplná ... (fekálie). Takže omlouvám se, ale tohle je odpad jako vyšitý! Avšak dám jednu hvězdičku (za snahu a za Gránskýho) ale na víc to (ani kdybych se jakkoliv snažila) rozhodně nevidím. ()

Reklama

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohnivý kuře patří k těm lepším komediálním seriálům za poslední dva roky (nebo snad máte zájem o český remake amerického seriálu Rudyho má každý rád, další remake seriálu Kancl, nebo snad nejnovější patok Drazí sousedé?). V seriálu vyčnívá hlavně slušně hrající Simona Babčáková a v poslední době jsem si (díky Autobazaru Monte Karlo) oblíbil Lucii Polišenskoz, která sice má nic moc roli, ale zato mě tam baví. Samozřejmě to nečekaně táhne vcelku ucházející Dolanský a snažící se být dobrý Prachař. Některé vtipy nebo gagy, které se v epizodách objevují, jsou i dobré, že se jim zasměju. Ale po půl hodině od shlédnutí seriálu si vůči mé dobré paměti nepamatuji ani jednu hlášku, takžemaximálně tak pokus o vzkříšení českých seriálů na vyšší úroveň. To, že to není tak hrozné jako seriály dané televize nebo komerčních stanic (Cesty domů, Svatby v Benátkách, Doktoři z Počátků, Přístav, Na vodě nebo klasika Ordinace a Ulice), za to asi může zprvu dobrý výběr režisérů (Kodad, Chlumský) a hlavně výběr dobrých herců. Jediné, co mě štve je, že seriálové exteriéry se točí v Benátkách nad Jizerou, ostatně tam, kde se točí šmíra Svatby v Benátkách. Prima asi holt nemá kde jinde točit. Do desátého dílu jsem se vcelku bavil, a čekal, jak se seriál bude vyvíjet dále. Po shlédnutí desátého dílu si ale začínám uvědomovat, jaký je to patok. Začíná to být jako všechny hrozné, výše jmenované, děsuplné seriály. Můžou za to debilní dialogy. Pokud se seriál bude táhnout tímto tempem, slibovaných 80 dílů rozhodně nedokoukám... 29. 3. 2016 ()

Galerie (612)

Zajímavosti (2)

  • Během série se žádná postava neukáže ve všech dílech. (Superstein)
  • Série je velice inspirována seriálem Gilmorova děvčata (od r. 2000). Oba seriály mají mladou maminku s dcerou, která pochází z bohaté rodiny, ale s rodinou jsou rozhádaní. Dcera se dostane na drahou školu, kterou musí zafinancovat rodina, odměnou za tyhle peníze jsou pravidelné schůzky na obědě (večeři). Otec dcery je v obou případech bohatý pán. Navíc se Klára (Kristýna Leichtová) z Ohnivýho kuřete zamiluje do kuchaře, který má svoji restauraci a Lorelai (Lauren Graham) z Gilmorových devčat se zamiluje do kuchaře, který má vlastní bistro. (Superstein)

Reklama

Reklama