Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike s Burákem si užívají pohodu volna. Ale objevuje se Macátko. Klukům je jasné, že pohodička skončila. Macátko jim oznamuje, že se musí zúčastnit resocializačního kurzu a že se musí hned sebrat a jet s ním. Na místě se rozhodnou, že se na té "šaškárně" podílet nebudou. Macátko je opravdu na všechny účastníky kurzu hodně nekompromisní. Ale kluci  si ze zadaných úkolů dělají jen srandu. Večer i přes zákaz Macátka zorganizují párty. Macátko se k tomu druhý den nijak nevyjadřuje. Klukům ale oznámí, že kurzem neprošli a že se musí ještě zúčastnit terapie s rodinami. Mike ho prosí, že udělá cokoli, jen aby se rodinné terapii vyhnul. Nařídí jim hru, která Mikea velmi poníží. Ještě větší ponížení ale zažijí, když jim záznam z jejich hry ukáže Robert na počítači a královsky se u toho baví. Po návratu domů kluci zjistí, že Šimon pro ně se svými „ovečkami" udělal jako překvapení nábytek. Kluci jsou nadšeni.

Klára dostane od messengera kytici s pozváním na večeři. Podpis je jen „M". Klára si myslí, že se jedná o Mika. Překvapí jí, když zjistí, že kluci odjeli. V cukrárně jí pak překvapí Marek, který jí to pozvání poslal. Klára je sice zklamaná, ale na večeři jde. Tak trochu natruc. Přiopilá mu pak podlehne. Druhý den si ale uvědomí, že Markovi nesmí dávat žádnou naději. Ten se ale nehodlá vzdát.

Béda se svěřuje Mance, že ho Jarda u nich nechce a že ho nemá rád. Manka mu to vymlouvá. Jarda se ale moc netají tím, že Béda není jeho typ, ale kvůli Mance to vydrží. Ta pak rodině oznámí, že se k nim Béda nastěhuje natrvalo. Béda se snaží, aby ho Jarda přijal. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama