Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Grandu přijíždí filmový štáb, aby natočil reklamu na koření. Dostali od Pohlreicha doporučení, že tam jsou skvělí kuchaři. Robert si myslí, že se mluví o něm, ale oni chtějí Mikea a Buráka. Robert neunese, že ho režisér odmítl a kluky pomluví. Jenže režisérovi se příběh kluků naopak velmi líbí. Robert pak ještě zkusí Renátě vysvětlit, že přece nebudou propagovat kluky a aby natáčení odmítla. Ale Renáta to vidí jako reklamu hotelu a s natáčením souhlasí. Kluci při zkouškách zjistí, že jde o produkt plný chemie a chtějí reklamu odmítnout. Robert nabídne Mikeovi peníze, když si za parťáka místo Buráka vezme jeho. Mike u režiséra zařídí, že reklamu bude točit Robert se Soňou a místo peněz chtějí po Robertovi klid v práci.

Manka žije přípravami na svatbu a je velmi šťastná. Jarda dokonce pro ně připravuje svatební pivní speciál. V hospodě přiopilý Ferda slovně napadne Bédu, že mu krade Manku. Ta aby uklidnila situaci, všechny zve na večerní rozlučku. Tam dorazí i Mašlíková a představuje hosta – syna skladatele Vyhnálka. V Hospodě nastane hrobové ticho. Manka uteče a Jarda Bédovi pořádnou vrazí.

Veruna dostane od Marka obleček na kolo, protože spolu půjdou na spinning. Obleček je ale o číslo menší. Klára rychle zareaguje a obstará obleček ve správné velikosti. Veruna je ze spinningu zničená a namluví Markovi, že má alergii na prach a že už do fitka nemůže. Marek jí zve k sobě domů, že tam má pro ní překvapení. A překvapená Veruna opravdu je, protože jí tam čeká rotoped (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Reklama

Reklama