Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manka se stále neukázala a ani nezvedá mobil. Jarda s Malvínou mají strach, ale musí se věnovat hospodě. Čekají zájezd, který bude s Jardou vařit pivo. Štamgasti si Jardu dobírají, ale nakonec ho před účastníky podpoří. Ochutnávka v pivovaru dokonce dopadne nadočekávání dobře. Pivo je skvělé. Celá akce má neskutečný úspěch a tržba je obrovská. Ale když druhý den chtějí účastníci znovu uvařit to skvělé pivo, nastane problém. Jarda nejdříve nemůže najít recept a když ho najde, je nečitelný. Tuto várku vařili se štamgasty opilí.

Trébl chce, aby Klára pozvala Mikea na rodinný oběd. Klára si tím není jistá a nic Mikeovi neřekne. Ale Mike se o pozvání dozví přímo od Trébla. Mike si z Kláry dělá kvůli tomu legraci. Vnitřně ho to ale mrzí. Vymyslí si malou pomstu.

Renáta se těší že Trébl konečně přepíše hotel na Juniora, protože vypršely domluvené tři zkušební měsíce. Leoš se pokusí namítnout, že opět Tréblovi lžou, protože s hotelem to v pořádku není. Renáta si toho nevšímá. Tlačí na Trébla, aby k podpisu došlo hned. Ale Trébl si vůbec není jistý, zda to má udělat. Rozhodne se ještě prodloužit lhůtu o další 3 měsíce. Renáta i Junior zuří a Renáta chce, aby Leoš ještě s Tréblem promluvil. Ten to ale odmítne. Renáta se to pokusí řešit sama, ale nepochodí. Má však nový plán. Ožení Juniora s bohatou dcerou majitelů lázeňského domu. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama