Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trébl by rád upravil vztah mezi Klárou a Leošem. Když ho Klára požádá, aby šel s Didi do divadla, vymluví se že nemůže a navrhne Leoše. Klára ale řekne, že si to zařídí jinak. Ale Leoš se objeví v cukrárně a nabídl se jako doprovod Didi. Ale divadlo se nakonec nekoná. Didi hlídá své kamarádce pejska. Leoš je spokojený, že s Didi navázal hezký vztah. Děkuje Kláře, že mu to umožnila a slibuje, že opravdu Didi pejska nekoupí, když si ho velmi přeje. Koupí jí králíčka.

Za Burákem do hotelu přijela Denisa, aby mu oznámila, že se rozvede a chce být jen s ním. Burák to odmítá, ale rozhodilo ho to. Robert si ho dobírá a vyptává se na Denisu. Burák se pak svěřuje Šimonovi. Ale ten má pro něj jen jednu radu: rozhodnout se musí jen on sám. Burák se vydá za Denisou, ale najde v posteli s Robertem. Doma pak pálí všechny fotky a dopisy od Denisy. A bohužel se popálí. Ošetří ho doktor Marek.

Mašlíková hledá Manku a když se od Malvíny dozví, že je s Bédou na krátké svatební cestě oznamuje, že podvodníka Bédu pod svou střechu nechce. Jarda s tím souhlasí, ale Malvína mu připomene, že když půjde Béda, půjde i Manka. Jarda Mašlíkové musí zahrát na city. Řekne jí, že Manka potratila a že se o ní musí postarat. I když to znamená, že budou trpět i Bédu. Mašlíková se nechala přemluvit, ale Jarda je rozhodnutý se Bédy zbavit. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama