Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V cukrárně se objevuje Macátko a vyzvídá na Kláře, kde byl Mike poslední dny. Má totiž důkaz, že byl v Praze a porušil tím podmínku. Klára ale potvrdí, že byli s Mikem celou dobu v Janovkách. Macátko jí jen připomene následky křivé výpovědi. Klára okamžitě varuje Mikea. Na setkání s Macátkem je tedy připravený a proto Macátko odchází s nepořízenou. Ale večer Macátko s úsměvem ukazuje Mikeovi novinový článek a fotografie z VIP akce v Praze. Na fotkách je Mike.

Renáta se doma vzteká a odmítá usmiřovací pokusy Leoše. Rozhodne se, že ani nepůjde na rodinný oběd a Leoš jí musí u Trébla omluvit. Renáta plánuje s majitelkou lázeňského domu Monikou jak propojit jejich podniky. Nejlepší způsob by byl, kdyby si Junior vzal jejich dceru Sabinu. V hotelu se od Juniora dozvídá další špatnou zprávu, přišel velký nedoplatek za plyn. Zároveň je svědkem idylky mezi Tréblem, Leošem a Didi. Rozhodne se, že nejlepší cesta je hrát si na velkou šťastnou rodinku, aby byl Trébl spokojený. Ale vnitřne Didi nenávidí. Další rána je, že na rodinný oběd si Klára přivede Mikea. A to už je na Renátu moc.

Manka září štěstím a Malvína prosí Jardu, aby se s Bédou nehádal a nechal ho na pokoji. Jenže dojde mezi nimi k velké hádce kvůli točení piva. Manka celou situaci vyřeší tím, že se v hospodě budou střídat. Manka s Bédou a Jarda s Malvínou. Jarda to bere jako začátek války. Bez řečí se s Malvínou a Olíkem seberou a odjedou,  i když ví, že Manka připravuje pro Olíka narozeninový dort a oslavu. Manka to obrečí. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama