Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike s Burákem plánují co vše je potřeba zařídit k otevření jejich hospody. Nadšeni ale hlavně jsou z nabídky akademie, kde mají ty nejmodernější gastro technologie a postupy. Má to ale háček, ta akademie je v Praze, kam kluci stále ještě nesmí. A očekávat, že jim Macátko dá prospustku je zbytečné. Ale Mike dostane nápad jak Macátka obelstít. Akce se povede a Macátko klukům propustku dobrovolně dá. Na výlet do Prahy kluci zvou i Kláru s Verunou. Holky se rády přidají. Všichni se těší. O to větší překvapení je, když se zjeví Macátko a s úsměvem jim oznamuje, že jim rád bude dělat doprovod. V akademii probíhá vše podle plánu. Holky se věnuji cukrařině a kluci se rozplývají nad špičkovým grilem. Ale je nad jejich finanční možnosti.Ale zázraky se občas dějí.

Trébl se rozhodne, že nabídku mezinárodního řetězce odmítne. Renáta ale raději opět vytáhne svůj trumf v podobě zásnub Juniora a Sabiny. A rozhodne se, že zásnuby budou hned. Juniora donutí k pozvání Sabiny s rodiči na slavnostní večeři do hotelu. Junior zvládá svou roli dobře a opravdu při večeři požádá Sabinu o ruku. Renáta mu k tomu sice podstrčila falešný prsten, ale nikdo nic nepoznal a všichni jsou šťastni. Až do chvíle, kdy Kubíková chce prsten prodat a zjistí tak, že je falešný. Renáta se vymluví na špatné rodinné vztahy a svede vše na Kláru, kterou označí jako zlodějku, která prsten již dávno vyměnila. Renáta slíbí, že Junior samozřejmě koupí nový prsten. Peníze si na směnku půjčuje od Roberta.

V rámci mučení Bédy Mašlíková předstírá, že nemůže chodit a potřebuje pravidelnou péči. Béda si stěžuje u Manky a ta mu slíbí, že za něj u Mašlíkové zaskočí. Chytne se tak do pasti, která byla nastražená na Bédu. Malvína s Jardou chtějí od mučení Bédy už upustit. Béda je překvapí, že přijede v novém autě. Jarda řeší, kde na auto Béda vlastně vzal. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama