Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike má stále špatnou náladu ze setkání s bratrem. Burák se ho snaží rozveselit, ale marně. Mike se chová až nepřátelsky. I Klára se pozastavuje nad jeho chováním. Mike jí navrhuje, aby s Didi odjeli někam na prázdniny, ale Klára se nemůže uvolnit z práce a Mike uraženě odejde. V hospodě se pohádá s Burákem a urazí i Šimona. Za ním pak zajde s omluvou a vysvětlí mu, z čeho pramení jeho špatná nálada. Omluví se i Burákovi, ale ten je naštvanej.

Burák, s Klárou a Šimonem se sejdou a řeší, jak pomoci Mikeovi. Připraví pro Mikea všechny certifikáty a doporučení, které Mike kdy získal a nechají je zarámovat. Za Mikem přijíždí matka, aby mu vysvětlila Martinovo chování. Když s ní Mike přijde do hospody, je překvapený. Celá jedna zeď je plná jeho certifikáty, doporučeními, novinovými výstřižky a fotek. Mike je šťastný.

Renáta chce přesvědčit Trébla, že Robert s jeho obchodním partnerem budou lepší investoři, než nadnárodní společnost. Ale Trébl to odmítá, má dokonce připravenou smlouvu. Renáta rychle sežene pro Trébla, Leoše a Didi zájezd k moři, aby se jich zbavila na jednání. Tréblovi se to sice nelíbí, ale podlehne Didi. Renáta ho ujistí, že se o schůzku s holdingem postará. Při jednání pak řekne, že mají zájemce, který je ochotný zaplatit daleko vyšší částku. Ale holding na její podmínky přistoupí.

Mašlíková málem dostane ránu do hlavy, když v pivovaru krade chmel, který ji pomáhá na lupenku. Malvína proto dostane nápad, že zkusí udělat z Jardova piva elixír. Nápad se ukáže jako dobrý a její „živá voda" má úspěch. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama