Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike a Burák se chytají na velkou akci u nich v hospodě. Dokonce odmítnou rezervaci pro narozeninovou párty. Ale s hrůzou zjistí, kdo je organizátorem monstrózní večeře a akci velmi zvažují. Nakonec se rozhodnou, že do akce jdou. Rozhodnutí nepatří mezi jejich nejlepší, ale dokáží z toho vybruslit velmi zajímavým způsobem.

Béda se dál zamotává do svých finančních problémů, ale daří se mu to před Mankou stále skrývat. Ale lichvář si velmi razantně bere to, na co má nárok a Bédovi přidá pár facek. Další složitá situace, kterou Béda musí vykrýt. Na Jardovi je vidět, že si o tom myslí své a že Bédovi a jeho pohádkám nevěří. To Manka uvěří Bédovi úplně všechno a jde i proti své rodině. Jenže se šeredně zmýlí a procitnutí je o to bolestnější.

Renáta řeší nepovedenou schůzku s Holdingem ohledně prodeje podílu v hotelu. Zamotává se do lží a referuje o situaci Robertovi. Tomu se vývoj nelíbí a zasvěcuje Toma. Ten vpadne do jednání Renáty s Holdingem a rozhodnutí o prodeji se pokouší zvrátit ve svůj prospěch nekalým způsobem. Renáta okamžitě přistupuje na jeho hru. Pravidla podivné hry jsou ale ještě potřeba doladit. A Renáta moc dobře ví, jak na to a rozjíždí velkou akci. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama