Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trébl si není jistý, že jednání s Holdingem proběhlo úplně v pořádku a ptá se Leoše. Ten nepříjemný dotaz směřuje k Renátě, ale odpověď ho vůbec nepotěší. Nutí Renátu, aby šla s pravdou ven. Jako vždy nepochodí. Renáta dokonce sehraje svou oblíbenou odchodovou scénku a na pomoc si bere Juniora, který vždy stojí na její straně. Řešení manželské krize dopadne úplně stejně jako kdykoliv před tím a Leoš má konečně odpověď pro Trébla. Ten se sice tváří, že nic neví, ale má svou teorii a chce dát rodině šanci, aby mu vše vysvětlila. Rodinné setkání má velmi překvapivý vývoj a ještě překvapivější konec.

Jarda je nešťastný z exekuční pásky u svého pivovaru a odmítá komunikovat s Mankou. Malvína Manku konejší, protože Mašlíková je na ní zlá kvůli situaci okolo Bédy. I celá hospoda řeší, co se to vlastně stalo a Manka se kvůli tomu necítí vůbec dobře. Jarda dostane nabídku, která by situaci vyřešila, ale nechce o ní ani slyšet. Ani Mašlíková nehodlá Mance nijak pomoc. Manka chce jít za Lichvářem. Tomu nakonec Jarda zabrání a ještě se dozví novinku, která s ním málem sekne.

Za Verunou do cukrárny přijde sestřička z ordinace doktora Marka a předává jí přepravku s kočkou Verunkou se slovy, že stejně patří jí a Markovi jen připomíná rozchodové trauma. Veruna si s kočkou neví rady a vypadá to, že se z ní stane kočičí bába. Objeví se ale jedna zákaznice od Lia a kočku by si ráda vzala k sobě. Nakonec se ukáže, že se jedná o organizátorku cukrářské soutěže konané v Janovkách a nabízí Veruně účast v soutěži. Veruna je z nabídky nadšená. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Reklama

Reklama