Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renáta se chystá podepsat smlouvu s Tomem, ale Leošovi se to nelíbí. Jeho argumenty, ale u Renáty neobstojí. Rozhodne se proto zajít tajně za Tréblem. Ale rozhovor ho zaskočí. Když Renáta hledá Leoše, aby smlouvu podepsal, není Leoš k nalezení. Renáta neví, co se děje. Když ho objeví, zase mu pěkně vynadá. A Leoš jen mlčí a pije.  Trébl požádá Kláru, aby se dočasně ujala funkce provozní, ale opět se odpovědi nedočká. Svolává narychlo rodinný oběd. Leoš je přiopilý a Renáta naštvaná. Ale ten pravý šok teprve přijde. Junior i Renáta doslova běsní. Tuto situaci řešit neumí a ani nechtějí. Renáta dokonce hledá azyl u Moniky. Tam se zjistí velmi zajímavou informaci. A má plán.

Veruna žije cukrářskou soutěží. Klára pro ni sice nemá dobrou zprávu. Ale snaží se najít řešení.

Na hospodu kluků dolehl problém se šváby, který se bohužel po Jánkách rozkřikl. Kluci se rozhodnou požádat o pomoc Šimona. Jeho nápad vypadá dobře. Ale objeví se paní z hygieny. A kluci mají ještě větší problém. A aby toho nebylo málo, objeví se Macátko. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu může Hygiena ihned uzavřít hospodu bez hotových rozborů jen na základě nepřímých důkazů? To se mi nezdá. Jinak drama v hotelu s rozuzlením a vtipnou scénou s "trampovým" Poláškem, to nemělo chybu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama