Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veruna si špatně vyloží kytku pro Kláru od Mikea a Kláru její interpretace zarazí a překvapí. Neví, co má dělat a změní vůči Mikeovi chování. Veruna se Mikeovi přizná, co asi provedla a omluví se mu za nedorozumění. Ale něco špatného je pro něco dobré.

Klukům sice hospoda funguje, ale Mike není úplně spokojený, protože ví, co zatím je. Protože mají v kuchyni honičku, rozhodnou se, že přijmou kuchaře. Ale vybrat si nemohou. Nakonec  přijmou kuchaře, který by je nenapadl ani v tom nejhorším snu.

Renáta si jde dál za svým plánem jak získat hotel a ignoruje Klářiny výtky, že chodí pozdě do práce. Chce zjistit, co ví Tom a Robert. Juniora práce číšníka nebaví a jsou na něj stížnosti. Trébl ho proto za trest pošle do kuchyně a Renáta zuří. Junior přece nebude krájet cibuli. Ale má větší problém – Roberta. A Junior opět musí poslechnout matku, protože ta má svůj plán.

Manka s Malvínou si užívají těhotenství. Ale Malvína je smutná, když jí Ferda s Mašlíkovou řeknou, že její kuchařka není v prodeji. Ale důvod proč kniha není v prodejnách, je úplně jiný. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase klesáme o úroveň níž. U Slepičků nic zajímavého, Malvína se stává známou díky televizi a rádiu, které o ni jeví zájem díky kuchařce. V hotelu už se zase vyhrožuje. Robert ohledně exitu Renatě, Trébl ohledně vyhazovu z práce Juniorovi a Renatě. Kluci střídaj brigádníky jak trenky, ale vypadá to, že Macátko se jen tak vyměnit nenechá. ()

Reklama

Galerie (38)

Reklama

Reklama