Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Macátko se snaží klukům dokázat, že je opravdu dobrý kuchař. Je velmi pečlivý a tím pádem i velmi pomalý. Kluci jsou z něj v rozpacích. Dokonce řeší, jak se ho zbavit. Macátko má sice světlý okamžik, když zůstane v hospodě sám, ale kluci ve změnu zatím moc nevěří. Ale Macátko je rozhodnutý jim dokázat, že se mýlí.

Klára si myslí, že Daniel odjel a nebezpečí je zažehnáno. Ale k jejímu velkému překvapení se Daniel objeví v Cukrárně, protože stojí o svou dceru. Klára zalže Didi o tom kdo je Daniel, protože nenašla odvahu jí říct, že Daniel je její táta. Lže jí i Trébl, ale jinak. Didi je to podezřelé. Vopršálková jí pak nevědomky prozradí pravdu a Didi si to ověří přímo od Daniela. A na Kláru se zlobí.

Malvína má úspěch s knihou a je o ní zájem v médiích. Jarda by se rád přidal se svými pivními speciály. Focení do časopisu nedopadne pro Jardu vůbec dobře. Když už to vypadá, že by s Jardou redaktorka udělala rozhovor o jeho pivu, Jarda to bohužel zkazí. Jarda je zoufalý. A do toho Malvínu hledá v hospodě svalnatý trenér Aleš. Chce spolupracovat s Malvínou na další knize. Malvíně se nápad líbí, Jardovi ale vůbec ne. A začne žárlit. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Macátka (dle Lia Pacátka, což se mi líbí víc) si čím dál víc oblibuji. Chyběl Grand, většina se zaobírala Slepičkovými. Daniela zase budeme rozpitvávat, kluci maj zas problém, Pacátko ho vyřeší. Nezasmál jsem se ani jednou, ale dramatický to taky nebylo. Já vlastně nevím, proč to ještě sleduju. Asi mi to vymylo mozek, nebo co. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama