Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renata se vrací z dovolené s Bédou a předvádí se v Grandu, jde za Leošem, aby urychlil jejich rozvod, protože jí Béda požádal o ruku.  Renata se předvádí před svými kamarádkami a uspořádá večírek u ní doma, pozve i Leoše se Soňou, ale ty nedorazí. Jarda chce hospodu zavřít, odřekli mu brigádníci, ale Rapid má plán jak mu pomoci. Na nějakou dobu má totiž doma tchyni Vieru...(Slovenka a bývalá hospodská.) Vaří, čepuje...a hlavně se nudí. Jarda je skeptický, ale co by to nezkusili.

Liu připravuje večírek pro své vietnamské kamarády a prosí Buráka, aby ho hlídal, protože hrozí, že se hrozně opije. Burák s ním absolvuje večírek, ale v půlce večera odchází.  Renata se dozví od svých kamarádek, že u náměstí je možné koupit obchůdek a rozhodne se rychle jednat. Bédovi se situace vůbec nelíbí a tak Renatu přesvědčí, že chce kupovat hotýlek v Praze.  Z tchýně Viery se vyklube přísná sekernice, která komanduje všechny u Slepičků a nutí Jardu  dřít, včetně Jardových kamarádů. Chlapy se dohodnou, že se Viery musí zbavit, ale stále se jim to nedaří. Rapid dostane nápad a ten realizuje, Viera odchází. Jardovi však dojde, že takhle to už dál nejde a že musí najmout kuchaře.

Liu se ráno probouzí s hroznou kocovinou, má hroznej malér. Provedl včera z opilosti něco strašného...Ne, nikoho nezabil, i když skoro...Zkrátka v opilosti kývnul mladému Vietovi na to, že může chodit s Hany. Liu vysvětlí, že on si na zvyky a tradice nehraje, ale ostatní z komunity ano. Zkrátka a jednoduše, nemůže teď své slovo rušit: buď si Liu poštve komunitu, nebo Hany. Burák s Mikem a Macátkem vymýšlejí plán, jak zachránit Hany, vše vyslechne Martin a pomůže jim situaci vyřešit, i když ne k jejich velké radosti. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama