Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná pohoda: Mike udělal snídani. Didy přichází mail od učitelky, že zvou tátu na den sponzorů. Mike a Klára pochopí, že je to zapeklitá situace. Béda Renátě servíruje snídani, zvoní mu telefon, volají mu kolem hotýlku. A tak mlží, že to jsou jen provozní problémy. Nic dramatického. Majitel si sehnal jiného kupce a tak realitka potřebuje složit zálohu na kupní cenu do notářské úschovy. Renata odchází za svým právníkem, je konečně rozvedená. Didy jde za dědou a stěžuje si, že na dni sponzorů bude muset zpívat sama, je jí jasné, že táta nepřijede. Spolužačky si jí kvůli rodině smějí... Jarda veze Malvínu na speciálním vozíku do hospody, kde štamgasti čekají na snídani. Přijíždí TV štáb točit rozhovor s Malvínou, Malvína poskytuje rozhovor a udělá reklamu pivním lázním, jak ji to moc pomáhá v těhotenství. Béda přesvědčí Renatu, že když přistoupí na podmínky realitky, tak na tom hrozně prodělají. Renata mu nabídne své peníze a že prodá byt, aby vše zaplatili. Trébl jde za Klárou a řekne ji, co Didy trápí. Musí něco vymyslet.

Jarda se vrací do hospody a čeká ho překvapení, plný lokál těhotných. Vilda a Rapid se zvednou a jdou do lázní chystat vany. Jedna z těhotných žen omdlívá, přichází Mašlíková a vynadá Jardovi, že takhle by to nešlo a ujímá se iniciativy. Povede lázně. Trébl svolá rodinou radu, má nápad. Sponzorský den uspořádají v Grandu a celá rodina pomůže Didy, už to ve škole domluvil... Bédovi konečně vše vychází, domluví i kupce na byt Renaty. Přijíždí za ním jeho právník, podepíšou smlouvu s kupcem a ten jim v hotovosti dá peníze. Právník odjíždí s penězi, jede vše zařídit do Prahy. Renata je šťastná, její sen se začíná plnit. Velká školní slavnost v Grandu je v běhu, všude plno dětí a jejich rodičů. Na podiu je ředitel, vyzve Didy, aby šla za ním. Zbytek sálu jí tleská. Didy převezme plaketu, dostane mikrofon. Začíná zpívat, v průběhu zpěvu se k Didy přidává Mike, Klára, Junior, Trébl, Leoš, prostě celá rodina. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně ta nejhorší, nehorázně trapná verze skladby Perfect day, co jsem kdy slyšela. Hnus, hnus. Navíc celá ta scéna byla jedna z nejtrapnějších v dějinách seriálové produkce, a to je fakt co říct. Doufám, že brzo odsunou tuhle dementní dějovou linii s "Didi" do pozadí, a budou se věnovat nosnějším tématům, např. starej Prachař a jeho finanční oblože. ()

Reklama

Reklama