Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike si užívá konečně víc volna. Po tom, co se rozhodl svou část franšízi prodat, se chce víc věnovat Kláře, Didi a také Ohnivému kuřeti, kam zavítá také jeho bratr Martin. Mike čeká problémy, ale Martin ho překvapí, zdá se, že prodej jeho podílu schvaluje. Druhý den mu ale zavolá táta a Mika čeká nepříjemná schůzka, která dopadne přesně tak, jak se obával. Otec ho označí za budižkničemu, které neumí nikdy nic dotáhnout do konce. A když si pozve k sobě domů Martina s Hany, aby se ujistil, že ho v jeho rozhodnutí podporují, začne do něj Martin rýt. Vždyť má otec pravdu, čeho Mike dosáhl? Takové řeči si on ale nenechá líbit, vyhodí Martina z bytu a rozhodne se, že jim ještě ukáže a franšízu si nechá... Jarda stále bojuje s Malvínou o chvilku soukromí. Dítě se jim už sice povede sem tam na nějakou chvilku uspat, ale v tu chvíli se vždycky objeví někdo, kdo je v jejich intimní chvilce vyruší. Štamgasti, sousedka Mašlíková nebo Manka. Jak si vlastně v tak nabytém programu najít chvilku pro sebe? Malvínu už to taky štve. Nakonec jim však překvapivě pomůže Liu, nový přírůstek mezi štamgasty, který se rozhodne vyřešit problém s večeří tak, že nakoupí ingredience, přinese hot pot a štamgasti si vlastně uvaří sami. Po dvou dnech se tak Jarda a Malvína dočkají vytoužené romantické chvilky, ze které je nikdo neruší.

Veruně jdou kurzy cukrářství už o poznání lépe, než v minulých dnech. Nechce ale polevit v přípravách na jednotlivé hodiny, což není po chuti Šafářovi, který by byl raději, kdyby se o volných chvílích věnovala právě jemu. Veruna se mu omluví a slíbí, že mu to večer vynahradí. A skutečně, když se sejdou u láhve dobrého vína, nepřijde na její výuku skoro ani slovo. Tedy až na Hrubešovou, potrhlou paní, se kterou si Veruna neví rady. Jaké je pak její překvapení, když zjistí, že si další den koupila za naspořené peníze kurz jenom sama pro sebe. Veruna se snaží být vstřícná, ale Hrubešová během svých cukrářských pokusů málem zničí celou učebnu. Už to vypadá, že bude muset Hrubešové oznámit, že v cukrářství asi kariéru neudělá, když od ní při odchodu ze školy dostane roztomile nepovedený dort s jejím jménem na vrchu. Verunu až v tu chvíli napadne, jak zabít dvě mouchy jednou ranou. Učit bude Hrubešovou v cukrárně, kde bude vypomáhat a získá tak i víc času na Šafáře. Klára se na to ze začátku moc netváří, ale Veruna ji uprosí. Za zkoušku přeci nic nedají. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakésik slabší to bylo, i když pořád platí, že U Slepičků zajišťují vtip navíc s Liuem jako štamgastem. Jinak Mikeova linie v duchu "přece musíš být manager a podnikatel, jinak jseš jen obyčejný kuchař", k tomu bych dodal ne, nemusí. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama