Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burák má spoustu starostí. Děti jdou prvně do nové školy a Burák se navíc rozhodl vystrojit Veruně na zítřek svatbu. Veruna to ovšem nesmí do poslední chvíle tušit. Všichni mu to vymlouvají, ale Burák už se rozhodl. Jednou spolu mají děti, tak se taky vezmou. To ještě netuší, že Veruna pro něj má taky jedno překvápko. Mikovi se zase všechno komplikuje. Je šťastný s Petrou a do toho se vrátila Klára. Mike se tváří, že to na věci nic nemění. Petra je rozhodnuta o Mika bojovat. Jenže Veruna s Burákem se žení a Mike s Klárou jim musí jít za svědky. Nikomu tahle situace není zrovna příjemná, ale nějak se to rozseknout musí. Slepičkovi čeká dražba jejich domu. Zapíjejí to se štamgastama a s personálem. Je jim jasné, že tohle je jejich poslední večer v hospodě. Druhý den na dražbu, jako první dorazí Valda a už se těší, jak Slepičkovy obratem vyhodí. Těsně před začátkem dražby ale dražitel oznámí, že se dražba nekoná. Pan Krtek někomu odprodal směnku. Ale komu? A co to znamená pro Slepičkovy? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A hele jak se to všechno najednou vyřešilo! A to opravdu všechno. Nejvíc mě dostala "snowboardistka" Leimbergerová, která nejdřív prohlásí směrem ke kamarádce, že se nevzdá a o Majka bude bojovat, a vzápětí si ho i s Klárou zavolá, aby jim oznámila, že jim jde z cesty, protože patřej k sobě..... A Mike, kterej ještě den předtím vrkal s Leimbergerovou na obědě nebo snídani či co to bylo, se na Kláru v jejich domě lačně vrhne, protože ji přece nepřestal milovat! Úžasné. ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Klára se vrátila a Mike už má jinou, no jo, co čekala. Buráka napadlo, že by se s Verčou vzali. A to sice při tom, když se bavila v cukrárně s Pavlínou o tom, že jsou jak manželé po 20 -ti letech. Pozve si svého bratrance faráře. A Slepičkovi za chvíli budou na ulici. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamal mě "americký" i když předpokládaný happy end. Naštěstí to skončilo, už bylo na čase, ač jsem byl pravidelný divák, tak odliv či odsun starých postav a přibývání nových bylo už dost únavné, leccos se opakovalo a uzavření seriálu si to žádalo. Takže konec dobrý, všechno dobré. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama