Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dneska fakt už vaří každej. Tenhle seriál dojel na to, že sledovat desítky dílů boje a intriky téměř všech proti všem, by unavilo snad i toho nejzarytějšího milovníka mýdlových oper. Realita pak dostává fakt těžce na frak. Jediné, co bych od seriálu tohoto typu nečekal, je to, že si dělá legraci ze stereotypních pohledů Čechů na Vietnamce. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám 40% za Simonu Babčákovou - skvělá herečka a i skvělá role. Bez této herečky bych seriál označil jako ODPAD! A na Prachaře jsem ale totálně alergický! od té doby, co Babčáková v seriálu nehraje, je to přehlídka starých nesympatických mumí. SRAČKA! ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

tak to je fajn, že v době kdy se vláda snaží potopit všechny český hospody - protože nemaj rádi lidi, vynoří se hned jeden pozitivní seriál o podnikání v gastrobyznyse. Za chvíli bude seriál o hospodě stejný fantasy jako seriály o českých přístavech, co si budem povídat. Tady už snad chybí jen ryze český seriál o opravářích výtahů v mrakodrapu, o lovcích sobů, doktorů z vysokých hor a možná nějaká ta romantika na lodi. Všemu by mohlo dominovat luxusní uvědomělé dramedy o topičích z letního kina. Takže proč ne něco veselého o otevření hospody v zemi, kde se právě zavírá... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Lepší průměr", "neurazí / nenadchne", samé takové a další floskule vytanou na mysl, pokud je tématem nový primácký seriál. Leichtová je fajn, Rybová je milá, skvělá dadaistická dvojice Babčáková / Polášek funguje, ale vše ostatní mizí v okamžiku v televizní šedi. Je to vlastně příjemná změna po tom kalném dnu celé dekády po Rodinným poutech, ale vyhráno zdaleka není. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ještě se nestalo, že by českej soap seriál ode mě dostal tak závratný hodnocení tří hvězd, ale Ohnivý kuře prostě tak nějak "ujde." Dokonce se v něm dá identifkovat několik málo skutečně sympatických postav (ne, není to Prachař). Škoda, že se muselo jít až do takových extrémů co se týče debilnosti jiných postav (obzvlášť karikatura Babčáková, její uťáplej manžel a celá ta zbohatlícká rodina z lázní). Jo, a panebože, Suchánek?! To jako fakt? Suchánek, co má představovat někoho jinýho, než sám sebe? Tak to neexistuje. Suchánek je navždy jen Suchánek, taky navíc vypadá jak zakrslej skřet se zamrzlou pubertou. A v páru s Rybovou? Eh? No ale jedeme dál - Kristýna Leichtová je docela fajn, Polišenská je někdy i vtipná a výbornej je Jaromír Nosek, toho je tady skoro škoda. Člověk by řekl, že ty recepty na konci jsou jenom trapnej tah, jak zvýšit oblíbenost seriálu využitím lásky našeho národa k přiblblým kulinářským pořadům a je to nejspíš pravda, ale prdím na to, ten recept na krkovici na houbách byl vážně dobrej :-D. Takže jo, 45 %. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čučí na to má milá, takže se tomu nezvládám vyhýbat. Neviděl jsem zdaleka všechno, zápletky jsou většinou tupé, ale místy tam jsou vcelku dobré momenty, jak dramatické, tak komediální. Babčáková to táhne, Suchánek občas vytáhne dobrou hlášku. Naopak Rybová začíná sympatie pomalu ale jistě ztrácet. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nevím, kam to povede s dalšími díly, představa osmdesáti je přeci jen poněkud děsivá, zatím každopádně těžká, sem tam v dobrém úsměvná, pohodovka, ideální na relax po celodenní dřině. Uznávám, že u většiny zúčastněných to nevypadá, že by někdy slyšeli o něčem jako je herectví, na děvčata se tu ale rozhodně moc pěkně kouká. Dobře vypadající jídla nejsou díky cukrářce a servírce z Grandu to jediné, nad čím při sledování slintám. Baví mě postava Rybové a její neustálé nucení vegetariánských jídel masožravcům, připomíná mi moje zaujetí pro zdravou výživu a jak to kdekoho prudí. Nejlepší díly prozatím úvod, e3 (No né, to je opravdu Balut!), e5 (Ano, šéfe parody), těším se na další. Edit... cca po deseti dílech seriál už ždíme z ničeho, končím sledování a stahuju hvězdu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měla "Ohnivý kuře" hodnotit čistě v rámci "nekonečných" českých seriálů, tak proč ne. Koukat se na něj dá a IQ klesá překvapivě (!) jen výjimečně. Proto je taky modré, ne šedé; jako většina tuzemské TV tvorby. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadá to děsivě, skoro stejně děsivě, jako je děsivá vypracovaná postava Agáty Prachaře. To zase bude mazec. Nehodnotitelné. EDIT: 21.3. Hodnotitelné, odpad úplně stejný, na jaký jsou již autoři scénáře zvyklí. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ná pi pi pi...čo. Stačilo Prachařovi s Dolanským nasypat trochu zobání a už z nich máme dva Svatopluky Kuřátka z novodobého seriálu na jedno spláchnutí. Znáte to, ani kuře zadarmo nehrabe. Ovšem musí se uznat, že jak ty televize už pomalu nemají co po večerech vysílat, začalo se to podepisovat i na autorech těchto gastronomických utrejchů. Už se na tom ani škodolibě nepobavíte. U těchto seriálů pravidelně stahuji zvuk a z nudy se bavím, jak ti nemožní herci mluví najednou tiše, neb z jejich žvástů by nejeden divák začal pašovat v kloace ty nejlepší díly majora Zemana. Ze zoufalství tedy volám do ostatních televizí, jestli náhodou neplánují moc hezký, nejlépe do měsíce natočený seriál o jeřábnících, popelářích a bagristech. Z tohoto seriálu jsem nadšený, konečně někdo využívá kameru tím způsobem, že divákům ukazuje hospodu zevnitř. Tým režisérů nám nabídl jedinečný pohled do tajů kuchyně, v níž se vaří seriálová kvalita. Některé záběry byly opravdu hodně náročné na natočení. Třeba zabrat detailně metrákovou uklízečku v lokále, to dalo skutečně zabrat. Těším se, až dojde na nejnáročnější záběr celého seriálu. Hovno obalené scénářem k tomuto seriálu, padající z prdele scenáristovi přímo na kameru umístěnou pod řitním otvorem. A než k tomu dojde, zavolám Slepičkovi, jestli by nešel na Primu komentovat sport. A zajdu do lesa na kuřátka (druh hub). Třeba už rostou ohnivou rychlostí. U dnešních tvůrců seriálů je i nemožné možné. 0% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková novácká nekonečná telenovela, které jsou ke cti snad jedině benátecké exteriéry (filmaři tam v poslední době ale točí nějak jak na běžícím pásu, asi mají od města slevu), kdy je naprosto jednoduchý nápad roztažen na milión epizod. Občas mi to tím soubojem kluků s majitelem připomíná Večerníček, Jáju a Páju v boji proti řezníkovi Krkovičkovi, ale nemyslím to nějak jako kompliment - večerníčkovské díly totiž mají jen deset minut a oproti tomuhle jsou nabity akcí až na půdu. Osmdesát hodinových dílů v podstatě o ničem, bez posunů v ději?! ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Klidně by to mohl být nezávadný komediální seriál. Jan Dolanský a Jakub Prachař (ten ovšem ne vždycky) jsou správně sympatičtí, Kristýna Leichtová je prostě nádherná, Lucie Polišenská, Michal Suchánek a Linda Rybová jsou příjemným komediálním zpestřením.... To jsou celkem v pohodě ingredience, ne? Jo, jenže to by někdo (scénárista, režisér, TV Prima nebo tak někdo) nesměl být idiot. Tisíc záporných postav, které se chovají jako ty nejhorší karikatury zločinců a podvodníků, šílené dějové zvraty, neustálé tlačení na pilu dramatu, pitomost vedle pitomosti. Těžko říct, koho to napadlo, nicméně je to pitomost. A taky škoda. Kdyby to opravdu byla komedie, klidně by se na to dalo koukat. Talentovaných herců je tu spousta. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Chodila jsi někdy s někým, koho ses nepokusila zabít? Nechodila. Tak vidíš, vy k sobě patříte,,. Úžasný seriál. Nejlepší, co se teď vysílá. Zajímavější už je jen Batesův motel. Neměla jsem vůbec v úmyslu původně se na něj dívat. Až mi někdo řekl, že je dobrý. A je. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

TV Prima začíná být se svými seriály stejně smešná jako Nova. Proč do těch projektů naši herci lezou? To by pro prachy udělali opravdu všechno? Dyť ty seriály jsou tak primitivní. Jednou je to o Moravě, jednou o přístavu, jednou o hospodách, ale je to pořád to stejné. Pořád stejně křečovíte. Bohůžel, opět musím dát jenom jednu hvězdu. ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že vzali scénář, co byl původně na klasických cca 20 minut a roztáhli ho na dvojnásobek, což seriál výrazně poškodilo. Po pár dílech to vzdávám. ()

Reklama

Reklama