Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Tryskomyš k tomuto seriálu (13)

Ohnivý kuře (2016) 

,,Chodila jsi někdy s někým, koho ses nepokusila zabít? Nechodila. Tak vidíš, vy k sobě patříte,,. Úžasný seriál. Nejlepší, co se teď vysílá. Zajímavější už je jen Batesův motel. Neměla jsem vůbec v úmyslu původně se na něj dívat. Až mi někdo řekl, že je dobrý. A je. ()

Děda mimo mísu (2016) (S01E25) 

,,Pojď spát, je středa." Já se divím, že se s ní ten Leoš nerozvede. A tak jsem měla Simonu ráda. Nazvat Didi cvičenou opičkou to už tedy fakt přehnala. Ale tak každý seriál potřebuje nějakého záporáka. ()

Z deníků neúspěšných (2017) (S04E32) 

Koukám, že Didi nám nějak vyrostla. Po tom, co v pár dílech nefigurovala. Na těch dětech je vidět nejvíc, jak stárneme. ()

Změny a záměny (2018) (S05E22) 

Tak Janička má konečně práci. A ještě při tom sbalí takového borce. ()

Ohnivý srdce (2018) (S05E32) 

Burák dneska určitě požádá Verunku o ruku. To je tak strašně romantické. Toto je jeden z nejlepších dílů. Obrečela jsem to. ()

Konec jedné lásky (2018) (S05E44) 

Opět nám kuře upadá. Neděje se tam nic zajímavého. Přijde mi to opět příliš uměle natahované. ()

Nevydařený kšeft (2018) (S05E45) 

Opět nic moc zajímavého. Dějově nosného. ()

Macátko na odchodu (2018) (S05E47) 

Poslední dobou je kuře takové nemastné, neslané. Už delší dobu jsem neviděla fakt dobrý díl. ()

Nečekané nabídky (2018) (S05E48) 

No konečně lepší díl. Zase se to někam pohlo, I jsem se zasmála. ()

Robi v pasti! (2018) (S05E49) 

Takový pěkný rodinný Happy End! Tak si představte, že Burák a Veruna jsou nejlepší máma a táta na světě. A sakra, vrátila se Klára. ()

Nakonec to nejlepší (2018) (S05E50) 

Tak Klára se vrátila a Mike už má jinou, no jo, co čekala. Buráka napadlo, že by se s Verčou vzali. A to sice při tom, když se bavila v cukrárně s Pavlínou o tom, že jsou jak manželé po 20 -ti letech. Pozve si svého bratrance faráře. A Slepičkovi za chvíli budou na ulici. ()

Reklama

Reklama