Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele bubun k tomuto seriálu (7)

Televizní láska (2016) (S02E22) 

Jedna zasloužená hvězda za Dražana v latexových spodkách :-) ()

Hotelová odysea (2017) (S03E15) odpad!

Úplně ta nejhorší, nehorázně trapná verze skladby Perfect day, co jsem kdy slyšela. Hnus, hnus. Navíc celá ta scéna byla jedna z nejtrapnějších v dějinách seriálové produkce, a to je fakt co říct. Doufám, že brzo odsunou tuhle dementní dějovou linii s "Didi" do pozadí, a budou se věnovat nosnějším tématům, např. starej Prachař a jeho finanční oblože. ()

Pokažený kohout (2017) (S03E36) odpad!

Od tý doby, co už tam neni Babčáková, se tenhle seriál zanořuje hlouběji a hlouběji do totálního odpadu, a musim poznamenat, že mě trochu mrzí, že není na čsfd možnost nějakého odstupňování odpadu, protože jestli prvních bilion dílů by bylo v kategorii "trošilinku lepší odpad, ale stále peklo", tak tyhle poslední díly by patřily do "příšernej nejhorší odpad a vaření z vody". Uměle vyvolaný dramata (Olík, kerýho objevili po roce, kdy se v seriálu neukázal, což je trochu divný, když je to syn dvou hlavních postav) a nové negativní postavy bez charismatu objevující se odkudsi z dávných dob, a zůstávající pouze po dobu pár dílů (u Kateřiny zvané "Kačaba" je to jen dobře), než se všechno pijánko vyřeší a všichni mohou být zas šťastní a spokojení ve svém mikrosvětě Janovejch lázní. Babčáková byla aspoň vtipná postava, provázaná rodinnou historií s dalšími hlavními "hrdiny", byla to taková ta záporňačka, na kterou se divák rád podívá a baví se (občas). Naopak zapojení Ivy Janžurové (naprosto otravná postava, a celá dějová linie kolem ní je jen utrpení) a Vilmy Cibulkové nebyl moc šťastnej nápad. A upřímně nechápu, proč do toho šly a kdo si je vlastně troufnul oslovit. A ještě jedna poznámka: U Slepičků z repráku slyšíte Tučnýho nebo Olympic, v Ohnivym kuřeti zas VŽDYCKY Amy Winehouse nebo Lennyho Kravitze. Že by tam hrálo jedno cédéčko dokola? To je vražda. ()

Pomsta (2017) (S04E03) odpad!

Aby bylo znát, o kolik jsou tyhle "nové díly" (nové vlastně zas tak moc ne, protože už to trvá x měsíců) horší, děsivější, nelogičtější, předvídatelnější a především, debilnější, než jánevímkolik dílů z té první "série", musela bych každej díl z tý první série ještě zvednout o hvězdičku (což teda ale neudělám), ale nic to nemění na tom, že teď už to neni ani guilty pleasure, teď je to spíš guilty boredom/guilty anger. Janžurová alias Hrubešová a její mavání prackama a skřehotání: "Budeme ji mučit! Nacpeme ji dortama!" Ten magor, co hraje bratra Cibulkové. Rašilov alias Robi. Může si vůbec nějaký mafián nechat říkat "Robi"?! Didi a Olík se tam objevují jednou za dva měsíce, aby se jen potvrdilo, že ještě žijí.Tyhle všechny dějové linie jsou tak stupidní, dialogy tak příšerný, a hlavně je to příšerně předvídatelné a hrozně NELOGICKÉ. Člověk by si u toho dorval vlasy.... ()

Snědený had! (2017) (S04E16) odpad!

Nevím, kdo píše pro seriál dialogy, ale vím, že některá slovní spojení a obraty se vůbec nepoužívají, nebo rovnou nedávají smysl. "Uši jako ostříž"? "Tohle ji určitě 'probere' na nohy." Pokud vím, tak oči jsou to, co má mít ten ostříž, a neříká se "probrat na nohy", ale "postavit na nohy". Možná to mělo být jen vtipné, nevím - opravdu nepoznám, co v tomhle seriálu má být legrační.... ()

Láska až do smrti (2017) (S04E17) 

Tři hvězdičky za to, že jsme se konečně snad zbavili Hrubešový. ()

Nakonec to nejlepší (2018) (S05E50) odpad!

A hele jak se to všechno najednou vyřešilo! A to opravdu všechno. Nejvíc mě dostala "snowboardistka" Leimbergerová, která nejdřív prohlásí směrem ke kamarádce, že se nevzdá a o Majka bude bojovat, a vzápětí si ho i s Klárou zavolá, aby jim oznámila, že jim jde z cesty, protože patřej k sobě..... A Mike, kterej ještě den předtím vrkal s Leimbergerovou na obědě nebo snídani či co to bylo, se na Kláru v jejich domě lačně vrhne, protože ji přece nepřestal milovat! Úžasné. ()

Reklama

Reklama