Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max H. Boulois v tomto svém autorském počinu ztvárnil veterána z Vietnamu, jeho hrdina dluží balík peněz, a tak v zoufalství přijímá tajemnou telefonní nabídku. Obdrží klíček od skříňky, kde je uschováno milion dolarů, které budou jeho, pokud přežije jistou tvrdou zkoušku. Vzápětí je vysazen bez jakéhokoliv vybavení v divočině a stává se lovnou zvěří. Pořadatelé zvrhlé zábavy však tentokrát narazili na příliš tvrdý oříšek, role kočky a myši se rychle obrací... (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to spíš na dvě, ale jistou energii tomu neupřu. Rád jsem se seznámil s renesanční osobností Maxe Bouloise, mixem Buda Spencera a Freda Willamse, když třeba právě jeho doprovodná hudba to u mě tahá směrem výše. Výtečný trash si ale přeci jen představuji trochu jinak, ve filmu není příliš nějakých opravdu dobrých či zábavných nápadů a nikdo se jejich nedostatek ani nesnaží zakrýt obvyklými náhražkami typu nahota a gore. "Podle skutečných událostí" :D ()

Mezonito 

všechny recenze uživatele

Velke diky DJ Lonelymu za moznost shlednout a jako prvni ohodnotit tenhle skvost. Myslim, ze by si zaslouzil mnohem vic shlednuti a ze ma potencial na to, aby se stal podobnym kultem jako Deadly Prey. Fakt jsem se bavil :-) ()

Reklama

Reklama