Reklama

Reklama

I trpělivost má své meze! Učitelka Eva (A. Čunderlíková) si chce koupit střevíčky, které se jí líbí, ale její manžel (O. Vlček) je proti, neboť rodina musí šetřit. Eva si však druhý den půjčí peníze od kolegyně (L. Štědrá) a chce si boty koupit. Při hodině sebere žákům „psaníčko“ a roztrhá je. Byly to však peníze, které si žáci našetřili na výlet, a tak je zaplatí z půjčených peněz, které měla na boty… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Típající Čunderlíková by si možná za určitých podmínek mohla získat autoritu mezi hluchoněmými dětmi, v jiné společnosti to nepřichází v úvahu. Tohle obsazení bylo od Dudka stejně blbé jako od raduny01 vyžvanění pointy příběhu. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nyvá Andrea Čunderlíková v roli soudružky učitelky ze Základní školy československo-sovětského přátelství a její trapas za tři stovky. Nuda a šeď, šeď a nuda. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nemám nic proti spořivosti, ale na mně se spořit nebude!" Měla recht Čunderlíková. Manžel, co vypadal jako její otec a navíc byl spořílek dostal pěknej céres. Na druhou stranu, kdyby Čunderlíková nebyla blbá, mohla mít takový boty rovnou dvoje. Příběh slaboduchý stejně jako tenhle komentář. Jednu hvězdu si zaslouží J. Kretschmerová v miniroli prodavačky. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Učitelka Eva si chce koupit střevíčky, které se jí líbí, ale její manžel je proti, neboť manželé musí šetřit. Eva si však druhý den půjčí peníze od kolegyně a chce si boty koupit. Při hodině sebere žákům "psaníčko" a roztrhá je - byly to však peníze, které si žáci našetřili na výlet, a tak je zaplatí z půjčených peněz, které měla na boty. Nakonec se manžel rozhodne, že Evě boty koupí, ale když přijdou k obchodu, vyndavá prodavačka poslední pár z výlohy jiné zákaznici. (Česká televize) ... dále hrají: Libuše Štědrá, Dalimil Klapka, Robert Vrchota, Božena Böhmová, Jaroslava Kretschmerová, Stanislav Aubrecht, Jiří Sedláček, Petra Koželuhová ()

GIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled tuctový, ve skutečnosti ale originální příběh, který vybízí k několikerému zamyšlení. Za prvé: jak by se v podobné situaci zachoval učitel s větší autoritou. Za druhé: proč nikdo učitelku v trhání dopisu nezarazí. Za třetí: v bance by jí to snad za nějaký poplatek vyměnili i za socialismu, ne? Za čtvrté: zajímavá reakce učitelky, kterou jsem vážně nečekal. Za páté: čekal jsem naprosté zdeptání učitelky, ona si ale tímto faux pas nebezpečnou třídu raubířů z 8.B. získala. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama