Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátrání dobrovolníků po zmizelé Michaele nepřináší úspěch, do jejího hledání se kromě policie zapojuje přes své psychické problémy i dívčin otec Karel (Jaroslav Dušek), zároveň se rozbíhá pátrání po uprchlém Filipovi (Oskar Hes), chovanci místního výchovného ústavu. Filip nachází útočiště u svého otce v Polsku, vychovatel Adam Vašíček (Štěpán Benoni) se snaží od svého bratra Lukáše (Jan Cina) dozvědět, co má společného s Filipovým útěkem, policie zatím bere v potaz možnost, že by Filip s Michaelou mohli odejít spolu. Filipův polský azyl končí za dramatických okolností, a setkává se tak s vyšetřovatelem Rajnerem (Leoš Noha), který z něj rozhodně nemá radost. Po Filipově návratu do ústavu se z něj Adam snaží dostat informaci o tom, co ho spojuje s Lukášem. (Necrotongue)

(více)

Recenze (31)

.baris. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem byla po prvním dílu překvapena z Duškovy role, tak jsem teď překvapena z té Nohovy. Stejně jako Dušek ale Noha svoji roli zvládá absolutně s přehledem. Zatím to jsou pořád čtyři hvězdičky, ale začínám už být výrazně zvědavější, co mě čeká. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Brilantní režie a vůbec technická stránka dílu/seriálu. Epizodické zaměření na jednoltivé postavy v minulém díle jsem chápal jako nutné zlo kvůli představení charakterů a doufal jsem, že napětí na konci předchozí epizody podpořené vynikající Zuzanou Stivínovou se přenese na zbytek děje. Bohužel se nestalo a díl se znovu rozbíjí do několika více či méně zdařilých epizod. ()

NEOONE 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Miluju severské detektivky, zejména ty švédské, dánské a islandské. Předpokládám, že každý podobně postižený člověk už rozklíčoval pevné atributy, které se v každé z nich objeví. nazval bych to severským klišé a nechystám se je tu jmenovat. Protože už v prvních dvou dílech této české série se objevily téměř všechny. Až na ten naprosto zásadní: charisma hlavních postav. Chvilku jsem přemýšlel, jestli je to myšleno úplně vážně a nevyvrbí se z toho nějaká filiálka seriálu Kosmo, tedy parodie na detektivku. Leoš Noha??? To je vtip? Ta dvojka tvrďáků, co se stará o štětky a dealuje drogy je myšlena vážně? Chudá oblast, rejžo, seženem zeleného favorita a navlečem Holubovou do tepláků - a máme to. Uděláme to trochu ulítlé, tak tam budem křičet na zvířátka a občas je mučit. Byla to taková nuda, že se nudila i má televize a v průběhu mi naskakoval spořič obrazovky, záběr na ten těžní stroj. A existují dva druhy ukončení dílu. Severský, který vás opravdu šokuje, prýští z něj napětí a emoce a pozitivně vás donutí koukat na další. A pak tento, český, který ve vás nevzbudí nic, akorát vás nasere ta tupost, jakou je ukončen. Hudba????Ať to neprodlužuju, po dvou dílech s naprosto klidným srdcem tuto sérii opouštím, především kvůli nejotřesnějšímu castingu posledních dvaceti let, který prostě nedám a zvedá se mi z něj kufr. Sorry. 88%? WTF ()

daetoxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věci se pomalu vyjasňují. Lidi dostávají jména. Činy začínají dávat smysl. Dokonce začínáme úspěšně lokalizovat Pustinu, zatím víme, že jsme v Libereckém kraji a né moc daleko od Polska. Míša se stále hledá, i když...cliffhanger? ()

Reklama

Reklama