Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hana s Klárou (Eliška Křenková) se stávají terčem vtipálka, který je pomocí textových zpráv informuje o údajném místě pobytu Michaely. Zatímco se Lukáš věnuje pokročilé chemii, Hana odjíždí do výchovného ústavu, aby se pokusila získat od Filipa jakékoli použitelné informace, které by mohly vést k nalezení její dcery. Rajner informuje Hanu o tom, že policie našla zatím jedinou stopu po Michaele v povrchovém dole Turkowo, mezitím ztrácí Lukáš pomalu ale jistě pevnou půdu pod nohama. V hostinci Vašíčkových dochází k incidentu mezi Jitkou (Eva Holubová) a chovanci z ústavu, kteří u ní pracují, vše ukončí příchod Lukáše, jenž si půjčuje od matky potřebnou hotovost, s níž vyrazí na nákup do polských lékáren. Aby se na zpáteční cestě vyhnul policejní uzávěře, oznámí, že disponuje informací o zmizelé dívce a do města přijíždí s policejní eskortou, přesto je nakonec nemile překvapen. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě si HBO vyžádalo dodržení striktní genderové politiky, takže každá druhá postava v seriálu je buzerant. Největší podezření v mých očích se zmizením Míše vzbuzuje sexuální predátor Kája, a to nejen z toho důvodu, že Jarda Dušek je poslední osoba na planetě, kterou by kdokoli čekal v záporné roli, takže se tato varianta více než nabízí. Ani tento díl nepředstavoval v mých vysoce odborných očích nějaké velké terno, ale od předchozího dílu je přeci jen cítit zlepšení. Atmosféra nám trošičku zhoustla. Možná si tvůrci mohli odpustit scénku s dochucením polívčičky smetánkou cikánského knížete Honimíra. Zrovna se to tak sešlo, když jsem baštil tataráček. Lehce přestávám chápat, čím si tento seriál získal srdce tolika diváctva. Dle průměrného hodnocení ovšem další epizody slibují prudké zlepšení, takže se zkusím těšit. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E03 - Třetí díl ze série "Pustina" z hlediska napětí stagnuje.. Herecké výkony (především Zuzany Stivínové) se naštěstí drží stále na obdivuhodně vysoké úrovni.. Příběh se ovšem plazí jako líný had.. V každém díle se pravděpodobně herci rozhodnou vrhnout stín podezření na jednu z postav, které nám v prvním díle představili.. Tuhle myšlenku si pravděpodobně vypůjčili z počátečních sérií výtečného seriálu "The Killing".. Rozhodně neumírám touhou vidět další díl, ale zvědavost mi nedá :-) ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu upřímný, ale mírný pokles je znát. Předchozí dva díly si diváka získali, teď to říct nemohu. Stále vidím nadprůměr, dobře se to sleduje, ale děj se trošku odklonil od podstaty věci. Možná je to účel a nakonec se tento díl ukáže jako důležitější, ale kromě jedné podstatnější věci se nic neodehrálo. Tentokrát budu s hodnocením mírnější a snad se to dalšími díly dostane na tu správnou vlnu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já pořád čekám, kam se to celé vyvine a místo toho jsem teď zrovna dostal díl, ve kterém hlavní dějová linka skoro úplně stagnuje a místo toho jsem celou dobu sledoval ty delikventy z pasťáků, kteří mi všichni do jednoho lezou na nervy a jak moc by mohli souviset se zmizením Míši se zde jaksi vůbec neřeší. Doufám, že se to vše nějak protne (pokud to teda dokoukám do konce), ale po slibném pilotu se z toho pro mě zatím stala klasická kriminálka, která je jen depresivnější a šedivější než všechny ostatní, ale obsahově s ničím zajímavým navíc nepřichází. Btw, stejně si myslím, že za vše může Karel. Je to tak moc očividné a průhledné, že to buď tak skutečně dopadne (což je ta horší varianta) nebo že se to tak bude tvářit co nejdéle a pak se konečně ukáže, že asi ne (což je ta lepší varianta, ale je otázka, jak dobře bude podaná a kdy s tím tvůrci přijdou)... 3* ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak začíná přituhovat a případ tak postupuje směrem vpřed. Jak roste napětí, tak rostě napětí i u samotných postav, které postupně odkrývají své třinácté komnaty a čím dal tím více zabředají do svých příběhů a lží. Podobně jako v minulém díle Leoš Noha, tak v tomto se výborně ukazuje Jan Cina. Všemu pak vévodí naprosto nechutná scéna policajta v hospodě. Reálně ale věřím, že chování imbecilů z pasťáku je přesně takovéhle. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Kladně, zámku Valeč, v dole Komořany. (M.B)
  • Bunkr v lese je řopík č. D-16/12/A-180 u obce Kryry na Karlovarsku. (sator)
  • Dům, který prohledává starostka s manželem, se objevil také ve filmu T.M.A. (2009). (MIK0cz)

Reklama

Reklama