Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V důsledku Lukášovy výpovědi se Rajner zaměřuje na výslechy prostitutek, místo očekávaných informací se mu však dostane zcela jiných zjištění. Zatímco si Adam došlápne na Lukáše a rodina Sikorových se potýká s neustálými a nechtěnými návštěvami otce, Filip nešťastnou náhodou uklouzne v koupelně. Hana prožívá den plný nepříjemných překvapení a Klára konfrontuje Lukáše s informacemi, kterých se jí dostalo, když pátrala po sestře. Karel Sikora je zatčen ihned poté, co vystoupil s výzvou v televizním vysílání a těžiště vyšetřování se přesunuje k jeho chatě. (Necrotongue)

(více)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty nejhorší věci totiž lidi nedělají z nenávisti, ale ze strachu." Návrat zapomnětlivého píchače Karla k jeho podstatě mě potěšil, Páskovo laškování s Balogem v bazénu taky stálo za to, ale jinak se mi v té depresemi zamořené Pustině nedýchá snadno. A ani mě to příliš nechytlo, ale když už jsem v půlce, tak to dokoukám. Jen doufám, že to tradiční závěrečné lákání na další díl ("Co je tam?") bude konečně mít nějaký smysl. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okruh podezřelých se příjemně rozrůstá, kvalita posledních dvou dílů (tady se projevuje tak trochu rutinérka Nellis) lehoulince nižší, ale pořád je to v depresivních krušnohorských lokacích jedno velké drámo. Emočně trošku směrem dolů, bral jsem nicméně opět jako pečlivější seznámení s důležitými postavami a doupřesnění několika (uvidíme, jak důležitých) linií. Autor seriálu Štěpán Hulík (Hořící keř) se toho vůbec nebál, odkrývá nepříjemná témata a dokazuje, že bude sakra zajímavého ho dál sledovat. Závěr nad studnou mrazivý, silný, evropský. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji návratu k podstatě věci, měl jsem mírné obavy, ale asi zbytečně. Pomalu, ale jistě začíná přituhovat. Čím dál více postav něco tají, nikdo nejedná úplně na rovinu a tím pádem je i více otázek. Tak okaté jako závěr tohoto dílu to nebude, bylo by to laciné, takže ve zvrat nemusím pochybovat. Rozhodně se v tomto díle nedá přestat. Dokonce i divák, kterému nesedí tento seriál, tak čtyřkou rozhodně neskončí. Co je v oné studánce skryté? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde asi najviac k slovu prichádza násilie, až vám v niektorých okamžikoch môže skypieť žlč. Čo sa týka ústredného prípadu, tak sa veci začnú hýbať dopredu a čaká nás jeden dôležitý dejový zvrat. Pričom sa natíska aj otázka, či nejde v skutočnosti o úmyselnú slepú uličku, ako napríklad v prvej sérii Temného prípadu. Doposiaľ najväčší cliffhanger na záver a absolútna nutnosť si pustiť ďalšiu epizódu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Konečně začínám chápat, proč tento seriál oslovil tolik nenáročného českého diváctva. Začalo se to moc hezky rozjíždět. Především sexuální predátor Kája byl sveden svojí nehezkou ženou a když se s ní následně rozhodl sdílet získané pohlavní nemoci od předešlých kurev, tak to jeho žena v nejlepším utla. Začínám v tomto seriálu spatřovat první z žen, kterým se nelíbí, když se na ně lehce přitvrdí při sexuálních radovánkách. Začíná se mi líbit načrtnutý scénář, kde je hned několik lidí se smysluplným motivem, kteří by klidně mohli nebohou Míšu sexuálně zanalyzovat a následně utratit. Dokonce by si klidně v této fázi mohl autor vraha/vrahy teprve vybírat. Od začátku podezírám Káju. To, že už ho podezírá i bystrý copánek z policie moje podezření ovšem zpochybňuje. Prstíky v tom samozřejmě mohou mít i pánové, kteří by rádi odkoupili pozemky za nízké ceny. Brutální vraždička by rozhodně mohla napomoci tomu, aby se lidé měli zájem rychle spakovat. Divný je i přítel kuchař 30leté Klárky, potetovaný plešárd, autista, kterému hlavní harant říká "Dejv" a vedoucí "Prcek", ten na mě ovšem možná působí podezřele pouze proto, že vlastně není člověk, ale je homosexuál. Moc rád se nechám v závěru překvapit. Poprvé mohu na plná ústa napsat, že se opravdu upřímně těším na další díl. Doufám, že se pod poklopem nenajde zase jen třeba mrtvá kočka, ale najde se tam konečně sexuálně zneužitá a rozporcovaná Míša - to by bylo pastva pro moje mlsné oči. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni to vždycky ukončí v tu nejnapínavější chvíli, hrůza. Pak se divím, jak je možný, že mám zhlédnutej celej seriál za tři dny. Každopádně se mi fakt líbí, že doslova každá postava má nějaký špatný a dobrý stránky. Tady mě totiž každej něldy sere a za chvíli si naopak zase řeknu, jak jsou skvělý. Třeba ten táta Karel. Na jednu stranu ho lituju, protože je prostě nemocnej, ale znásilnil svoji ženu, nebere prášky, a jestli fakt zabil i svoji dceru (tomu nevěřím, vsadím se, že to na něj někdo narafičil, ale všechno je možný)... Jo a taky se mi líbí, jak každej vypadá úplně vyhořele. I detektiv vypadá, že má nejlepší léta za sebou a přišel sem z nějakýho velkýho města, kde už měl všeho dost, aby si trochu oddechnul, a poslední, co potřebuje, je řešit pohřešovanou holku. Ale koho mi je opravdu líto, je ten kluk zrzek. Chudák vypadá jako hodnej kluk, kterej si to snaží v pasťáku nějak odkroutit a nejlíp přežít ve zdraví. Jak se tam proboha dostal? Balog si to zasloužil, naprostej zmrd (to se ani nedá jinak vyjádřit). Hodnocení: nemůžu uvěřit, že vychovatel, o kterým jsem si myslela, že je dobrej chlap, vyhrožoval Filipovi (chápu proč, ale stejně)/10 ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí by se dalo občas krájet, dějové linky se nám pěkně rozjely (jen jestli ale zapadnou do soukolí, ale to se snad ukáže nakonec) a konec dílu mě opět opravdu nepotěšil. Tedy, jak se to vezme. Podezřelých jen přibylo, ale nikam jsme se v hlavní dějové lince neposunuli. Jsem zvědav, co nám nabídne další díl, "Studna". ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím míň těch fakanů z pasťáků, tím lepší a podmanivější atmosféru to má. Tady se to konečně víc soustředilo na hlavní dějovou linku a bylo to jen ku prospěchu věci, jelikož se to konečně taky někam hnulo. Sice mi ten obsah pořád přijde poněkud obyčejný, ale tady to konečně začíná mít dost podobnou poutavost jako pilot, jen teda doufám, že zvrat v závěru skutečně k něčemu povede a nebude to jen další protahování zjevného. Nevěřím, že to bude mít tak velkolepé odhalení, na jaké se to celou dobu snaží tvářit... Slabé 4* ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha, proč do té telky nastoupilo zásahové komando? To bylo jak na Ratha a jeho krabice od vína? Na efekt OK, ale ve skutečnosti ne moc pravděpodobné. Hádám, že by počkali, až se podezřelý vrátí domů. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si myslela, jak mě Pustina chytne a nepustí a ono je to zatím tak, že Pustinu opustím já dřív, než nastane grandiózní finále. Nejsem si jistá, kde přesně udělali soudruzi z HBO chybu, ale mě to pořád tak nějak nebaví. Severskou ponurost to má, tmavé filtry taky, ale drive veskrze žádný. Mám za sebou Broen, Ófærð i Forbrydelsen, co mají hafo mega giga dílů a byla to razantnější jízda než tady po těch čtyřech, kde se vlastně dohromady nic moc zajímavého nestalo. ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E04 - První díl mě bavil, další dva méně, ale kupodivu čtvrtý díl "Pustiny" zase vytáhl misku vah zase směrem nahoru.. Zatím asi "nejakčnější" díl ;-) Starostka v podání Zuzany Stivínové (konečně) přestává zachovávat chladnou hlavu.. Její manžel, kterého ztvárnil Jaroslav Dušek, se vybarvuje o otvírá divákovi daleko více.. Konečně mu tu roli věřím na 100%.. Jan Cina se pomalu začíná dostávat ze škatulky "obličej z laciného seriálu a muzikálů" a herecky se pochlapil.. A nakonec dílu pěkně odvedené otevřené zakončení.. Poprvé od pilotu se těším na další díl :-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, jak tvůrci dokážou pracovat s tím, že v podstatě každá postava je nějakým způsobem nejednoznačná. I u těch, u kterých by se zdálo, že jsou jasně kladné postavy je nahozena scéna takovým stylem,že vás začne hlodat, že by i on mohl mít nějaké to tajemství. Co si tak vzpomínám na svoje první koukání, tak někdy u tohoto dílu jsem začal tušit, kdo je správným vrahem. Ano, od tohoto dílu už se dá díky nabušené závěrečné scéně mluvit jednoznačně o vrahovi. ()

Reklama

Reklama