Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karlův výslech sice Rajnerovi nepřinese mnoho užitečných informací, ale jeho průběh je rozhodně zajímavý. Karel se stává nezvladatelným, domluvy nepomáhají a Rajner ho nakonec seznámí s tím, co odkrylo vyšetřování v jeho studni. Poté, co je svědkem nálezu ve studni, otestuje Hana brodivost své dodávky a rozloučí se s intervenčním týmem ještě dříve, než se s ním stihne seznámit. Lukáš pomáhá Haně s výlovem, ta se pak dozví o své dceři nové skutečnosti a Karel naráží na zeď nepochopení a odmítání. (Necrotongue)

(více)

Recenze (36)

.baris. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tady! To, čeho jsem se bála, se nestalo. Pustina má kvalitativně stoupající tendenci a pohlcuje mě víc a víc. Skvěle graduje a zobrazuje snad všechny hnusy a děsy světa. Nejen mnou už v předchozích komentářích zmiňovaní Dušek (kterého mi bylo velmi líto a nutno říct, že tohle byl jeho díl!) a Noha excelují, výborní jsou i Stivínová, Cina, Eliška Křenková, Holubová s Vladykou, Benoni a Špalková. Vlastně by mi zabralo míň času vyjmenovat, kdo herecky výborný není. NIKDO. Připočítám-li ke všem výkonům a skvělému scénáři všeříkající hudbu a vynikající a děsivé záběry fantastické kamery (a že já si těchhle věcí obvykle nevšímám), dojde mi, jak je Pustina ojedinělým a zajímavým projektem. Snad mě závěr nezklame. ()

waeslly 

všechny recenze uživatele

3 * za první polovinu. Ta s Duškem byla super. Hutná atmosféra podtržená Duškovo herectvím. Když udělali druhou retrospektivní část se Stivínovou tak jsem čekal, že k něčemu zásadnímu povede. Max. náznak s feťačkou, ale to podle mě nestačilo nebo resp. chápu že šlo o to jak zareagují oba rodiče a byl jsem i napjatej. Ale když to skončilo tak to výsledný efekt nemělo. Jenom je mi líto postavy Duška (Ještě že je natočenej na tu kameru u benzínky) :-) . ()

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabývám bohužel dojmu, že se Pustina už příliš vleče a všechno by se dalo zredukovat. Doufám, že ještě dojde k nějakému opodstatnění délky 8 dílů. Globálně vzato u sérií tohoto typu je na škodu pokud trvají déle než 4 epizody, což splňovaly Modré stíny a například loňský Mamon měl 6 dílů, což bych považoval za ještě snesitelné. Každopádně stále máme k dispozici vynikající, ale skutečně vynikající herce. To co zde předvádí Stivínová a Dušek (čímž nesnižuji ostatní od Elišky Křenkové a Jana Ciny až k Leoši Nohovi, na kterého si je potřeba hodně zvyknout v netypické roli) je mírně řečeno excelentní. Jejich herectví zde je naprostý strop. Rozdávat se u nás Emmy nebylo by pochyb. 70% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi pekný dramatický diel, kde by sa tá dráma dala aj krájať! Pohľady z dvoch hlavných predstaviteľov nemajú chybu. Zuzana Stivínová a Jaroslav Dušek to valcujú! Som zvedavý, ako to bude pokračovať ďalej. ()

akashisko 

všechny recenze uživatele

Aź na kost... I když se vlastně vyšetřování nikam neposune, seděla jsem celých 50 minut jako přikovaná. Jen škoda, že pan Zachariáš dělal jen půlku dílů, rozdíl v atmosféře oproti dílům, které režírovala Nellis je markatntní. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím Zuzana Stivínová a téměř všichni představitelé chlapců z ústavu o třídu převyšují všechny ostatní. Jen výkon a obsazení Jaroslava Duška je jedním obrovským omylem. ()

Pecaldo 

všechny recenze uživatele

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Děj se vlastně nikam neposune, jen se potvrdí smrt pohřešované dcery. Ovšem herectví Duška a následná atmosféra v rodině jsou nepopsatelné. ()

Reklama

Reklama