Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karlův výslech sice Rajnerovi nepřinese mnoho užitečných informací, ale jeho průběh je rozhodně zajímavý. Karel se stává nezvladatelným, domluvy nepomáhají a Rajner ho nakonec seznámí s tím, co odkrylo vyšetřování v jeho studni. Poté, co je svědkem nálezu ve studni, otestuje Hana brodivost své dodávky a rozloučí se s intervenčním týmem ještě dříve, než se s ním stihne seznámit. Lukáš pomáhá Haně s výlovem, ta se pak dozví o své dceři nové skutečnosti a Karel naráží na zeď nepochopení a odmítání. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Slabší v nás vyvolávají touhy ublížit jim ještě víc." Tak konečně nebyl konec předchozí epizody jen dalším špekem na diváka, ale projednou to mělo smysl. To je dobře. Mne samozřejmě nejvíc potěšil můj hrdina Karel při výslechu, taky vylovení, vysušení a odbahnění dodávky a hlavně jsem měl radost, že dementi z pasťáku si pro tuto epizodu dali celkem volno. Jinak mě samozřejmě rozesmutnilo, že děti nedokáží rozeznat tátu od posranýho magora, ale asi jsme nebyli jiní. Patří nám to. ()

.baris. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tady! To, čeho jsem se bála, se nestalo. Pustina má kvalitativně stoupající tendenci a pohlcuje mě víc a víc. Skvěle graduje a zobrazuje snad všechny hnusy a děsy světa. Nejen mnou už v předchozích komentářích zmiňovaní Dušek (kterého mi bylo velmi líto a nutno říct, že tohle byl jeho díl!) a Noha excelují, výborní jsou i Stivínová, Cina, Eliška Křenková, Holubová s Vladykou, Benoni a Špalková. Vlastně by mi zabralo míň času vyjmenovat, kdo herecky výborný není. NIKDO. Připočítám-li ke všem výkonům a skvělému scénáři všeříkající hudbu a vynikající a děsivé záběry fantastické kamery (a že já si těchhle věcí obvykle nevšímám), dojde mi, jak je Pustina ojedinělým a zajímavým projektem. Snad mě závěr nezklame. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposiaľ najlepšia epizóda. Psychologicky najprepracovanejšia, emocionálne najvyhrotenejšia a asi aj atmosféricky najsilnejšia, rozumej najdepresívnejšia. A samozrejme aj dejovo a dramaturgicky najplynulejšia a najvťahujúcejšia. Len sa človek obáva, či sa nedá ísť už len kvalitou o niečo nižšie, nebude jednoduché udržať latku až do konca vysoko na takejto úrovni, ale samozrejme v to pevne dúfam. Stivínová a Dušek dávajú do toho úplne všetko. Ale to aj ostatní, len mali menej priestoru. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabývám bohužel dojmu, že se Pustina už příliš vleče a všechno by se dalo zredukovat. Doufám, že ještě dojde k nějakému opodstatnění délky 8 dílů. Globálně vzato u sérií tohoto typu je na škodu pokud trvají déle než 4 epizody, což splňovaly Modré stíny a například loňský Mamon měl 6 dílů, což bych považoval za ještě snesitelné. Každopádně stále máme k dispozici vynikající, ale skutečně vynikající herce. To co zde předvádí Stivínová a Dušek (čímž nesnižuji ostatní od Elišky Křenkové a Jana Ciny až k Leoši Nohovi, na kterého si je potřeba hodně zvyknout v netypické roli) je mírně řečeno excelentní. Jejich herectví zde je naprostý strop. Rozdávat se u nás Emmy nebylo by pochyb. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně díl jako víno. Bez zbytečných odboček se celý táhne na příjemné kriminální vlně. V podstatě celá epizoda se táhne v depresivní atmosféře a zobrazuje obraz člověka, který byl společností odsouzen. Trošku zde cítím inspiraci vynikajícím filmem Hon. Dušek zde předvedl, jak úžasným hercem je. Dokonalá procítěná role. Autoři si zde hrají s divákem jako kočka s myší. V podstatě za současné konstelace událostí nelze pochybovat o tom, že vrahem je ve skutečnosti opravdu Karel (kterého od začátku podezírám) a svůj čin provedl v rámci svého záchvatu, tudíž si ho nemůže být vědom a ani za něj nést odpovědnost. Takový závěr by pro mě ovšem byl zklamání a příliš průhledný, takže budu doufat, že se pletu. Mezi moje hlavní podezřelé se nyní řadí i nevyzpytatelná Klárka, která bytostně nenávidí svého otce a mohla by mít zájem o osobní mstu, případně žárlit na svoji sestru, která se zapletla s jejím kuchařským přítelem. Znovu musím vychválit scénář. Motiv má snad každá třetí osoba v seriálu a těším se až odhalím, co autoři nakonec vymysleli. Doufám, že to nebude nějaká ubohá fraška a já nezahodil 8 hodin svého života. Musím ještě pochválit opravdu mistrovský zvuk a hudbu od neznámého Davida Boultera, která k seriálu opravdu znamenitě sedí a podtrhuje atmosféru zmaru a beznaděje. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno na Kladně, Buštěhradu, Berouně. (M.B)

Reklama

Reklama