Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úvod šesté epizody je charakterizován dílčími neúspěchy - Rajner se marně snaží určit dobu, kdy nebyl Karel na chatě sám a Haně se nedaří přesvědčit členy zastupitelstva, aby jí schválili výjimku pro pohřeb dcery. O své nevině v případu Michaeliny smrti už není přesvědčen ani sám Karel, takže jediným člověkem, který v jeho nevinu věří, zůstává Hana, která se proto pouští do vlastního pokusu, jak zjistit informace o tom, co se opravdu odehrálo na Karlově chatě. Nezvolí si však ten nejlepší způsob. Poté, co policie odebírá chovancům výchovného ústavu vzorky DNA, se Adam dozvídá, že byl v Michaelině krvi nalezen pervitin, a oznámí matce, čím se Lukáš opravdu živí. V důsledku Karlovy neodbytnosti se neobejde bez incidentu ani Míšin pohřeb, v Pustině probíhá dlouho očekávané referendum a Lukáš se nestačí divit. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro větší zážitek (případně větší depresi) při dívání doporučuji pustit si Pustinu v dešti nebo večer, kdy už je venku tma. To ještě znásobí tu ponurou atmosféru. Nevím, jak vás, ale mě hrozně štve ta ženská z toho krámu, která je furt proti Haně. Není náhodou taky místostarostka? Protože mám takovej pocit, že jo. A ještě ten chlápek se zlatým řetězem. Oba dělají, jak se strašně starají, a přitom jsou takový svině. No a Karel se nám pěkně vybarvil, to jsem nečekala, že si začal se svojí studentkou. Ծ_Ծ Celou dobu ho bráním a teď nevím, nevím. Ale že ho vyhodili z pohřbu vlastní dcery, to bylo pěkně hnusný. Pořád si myslím, že ji nezabil, ale rozhodně není tak dobrej člověk, jak jsem si na začátku seriálu myslela, má svý mouchy (docela dost). A Hana hlasovala pro referendum? Cože? Jak je to možný? Docela by mě zajímalo, proč najednou změnila názor. Hodnocení: pořád nemůžu uvěřit tomu, že máma Lukáše ho fakt napráskala/10 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak postupujeme, tak se hlavní postava, tedy Hana stále propadá do většího zoufalství a beznaděje. Jakoby všechno kolem ní bylo jen čiré zlo. I manžel už ukazuje své temnější choutky. Jasně, ukázat na něj jako na hlavního podezřelého je taková tvůrčí naivita, když je vesměs jasné, že on to nebude, protože je to moc na první dobrou. Každopádně byl tenhle díl asi ze všech nejsilnější. Jedna těžká scéna střídá druhou. Už tradičně je pak vše ukončeno finálovým zvratem, který jakoby směřuje k nějakému podezřelému... ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E06 - Takové dané pravidlo pro "Pustinu" opět se tu nic neděje, pomalým, hustým tempem se příběh odvíjí.. Vyskakují vedlejší zapletené nitky příběhu.. Hutná a mrazivá atmosféra nepolevuje (nebo už jsem si na styl seroše zvykla).. "Šokující! odhalení mne nechávají klidnou a jen se zálibou sleduji jak se v Čechách snaží vyrovnat celosvětově oblíbenému žánru.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzťahy sú už natoľko vyhrotené, že Pustina už nemá kde popustiť z intenzívnosti, akú nabrala minulým dielom. Hlavná myšlienka sa už pekne vykryštalizovala, ubližovanie slabším je skrátka ľudskou prirodzenosťou a vidieť to takmer na každom vzťahu, aký tu máme možnosť vidieť, od tých najelementárnejších v rodinách, cez prostitútky a pasákov, až po ťažobného giganta verzus prostý ľud Pustiny. No a inšie finále, než pohreb, sa ani očakávať nedalo. Aj tam dôjde na násilie, ak by ste snáď pochybovali. A kto má možnosť si kopnúť, ten si aj kopne. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo, kde se snad ani na jaře nic nezelená, čeká pohřeb. Mezitím se odkrývají další skutečnosti z manželského života mezi Stivínovou a Duškem, znovu se před námi odehrávají dokonale vypointované scény, které přelévají stín podezření na několik postav. Po pauze se vracíme i do pasťáku, kde je to znovu velmi zajímavé. Pak je tady ovšem další z vrcholů série v podobě scény z rodiny výtečné Evy Holubové, kde se schyluje k jednomu velkému střetu. Snaha o reflexi společnosti je účinná. To, jak tvůrci vytvářejí zdání o čemsi, je v českých poměrech nevídané. Každý díl končí s nějakou zásadní otázkou, další pokračování ale ukáže, že si s námi tvůrci tak trochu hrají. Možné je vše. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno v Rudné, Nymburce, Svrkyni, Běsně - Kryry, dole Komořany. (M.B)

Reklama

Reklama