Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pustina je po nejnovějších situacích opět na nohou, Karel se v důsledku svého pátrání znovu dostává do problémů, ale situace se překvapivě rychle vyřeší za přispění Tibora Baloga (Janek Gregor). Karlovo pátrání ho zavede do výchovného ústavu, kde zrovna Adam zjišťuje, jak Filipovi narostlo sebevědomí. Karel se při svém pátrání opět dostává na scestí, přesto se dobere nových zjištění, o nichž informuje i Hanu, a mrtvý Frodo se nečekaně stává trumfem v mnohem vyšší hře. (Necrotongue)

(více)

Recenze (25)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To si opravdu myslíte, že soukromá firma může policii zasahovat do vyšetřování vraždy?" To si rozhodně nemyslím. Já to vím, ale to je jedno. Já jsem rád, že se konečně něco objasnilo, i když šlo jen o osla. Vlastně se docela těším na to, že už se to nějak dovleče do konce. Adepta na vraha mám již několik epizod vybraného, ale vsazeno na něj nemám, takže je mi celkem jedno, jestli to bude on. Pustina mě zkrátka nechala poměrně seversky chladným. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si dál dokonale hrají se zvukem, výprava je úchvatná, kamera má promyšlený každý decimetr pohybu, herci jsou přesní, dokonale obsazení. Míříme do finále. Vysílání matoucích stop pokračuje, ač určité obrysy už máme. Sedmý díl startuje ztracením dalšího dítěte. Prohlubují se už tak velké propasti mezi několika postavami. Skvostný Jaroslav Dušek si začíná hrát na detektiva a ještě předtím, než kriminalisté spustí velký test DNA, to přináší ovoce. Tomuhle opravdu říkám televizní událost sezony. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje. Díl začne trošku zbytečným šokem, ale po dvou měsících marného patrání policie se není čemu divit, že v Pustině panuje strach. V Pustině se ukáže nečekaně grázl z pasťáku. V tu chvíli si manžel starostky nečekaně všimne pár detailů a pustí se do hledání souvislostí na vlastní pěst. Ač je to staré prase, na dceru by nedal dopustit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľký nádych pred finále. A všetko začína do seba pekne zapadať. Len si aj tak želám, aby nás na konci čakalo nejaké veľmi nečakané, šokujúce prekvapenie. Plný počet nedávam asi len kvôli tomu, že od finále očakávam maximum a po dvoch predchádzajúcich epizódach nešlo o až tak intenzívnu záležitosť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Smyčka se utahuje a začíná se ozřejmovat, že totožnost vraha Míše, nebude na celém tomto seriálu tím nejdůležitějším. Úvodní vraždička oslíka přivedla na stopu nového profesionálního vyšetřovatele a příležitostného sexuálního predátora Karla. Docela mě překvapilo, že jakýsi strach o svoje děti naplno propukl až teprve po druhém "zatoulaném dítěti". Je pravděpodobné, že v závěru budeme svědky mnohem větší zločinecké sítě. Konečně se v závěru dostane na odběr vzorků a odhalí se totožnost náruživého vraha. Stále se držím svých favoritů, ale rád se nechám překvapit. Celkově další luxusní epizoda s neuvěřitelně napínavým průběhem, kdy jsem místy zapomínal dýchat. Tvůrci si nechali pro finále hodně otevřená vrátka k několika možnostem v závěrečném scénáři. Ani se mi nechce věřit, že tento seriál vyprodukovalo Česko. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával bych, že mě Karlovo soukromé vyšetřování dceřiny smrti otráví a budu ubírat hvězdičky, ale kupodivu měl celý díl velmi slušný náboj, bavil mě a Jaroslav Dušek dostal více prostoru, což skvěle využil. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak počkat, to nebyla Lukášova máma, co ho práskla? Z nějakýho důvodu jsem si celou dobu myslela, že to byla ona podle toho, jak se na něj dívala. Každopádně mě hrozně baví ty maloměstský konflikty. Jako třeba tady s těžarskou společností. Nevím proč, ale tyhle dramata mi přijdou hrozně zajímavý, už samotný prostředí severních Čech (je to sever, že jo?) je skvěle vyobrazený. Takže jsem velkej fanoušek nový Karlovo konspirace, že s tím má něco společnýho Abraham, kterej mi je podezřelej už od začátku. Není sice žádnej svatoušek, ale v tom vyšetřování mu fandím naplno a nemůžu si pomoct, ale mám ho ráda. Dušek hraje Karla fakt skvěle - ta scéna v koupelně nebo na autě.. A Balog je prostě hajzl, což asi nikoho nepřekvapuje (ale každým dílem je to pořád horší a horší), doufám, že mu v tý kuchyni dají pořádně zabrat. Hodnocení: jdeme do finiše, to jsem zvědavá, kdo je vrah, protože tady se může stát opravdu všechno/10 ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl pěkná jízda! Je jen otázkou, jestli se vyšetřování ke konci nepohnulo příliš rychle a zda je za zmizením spiknutí, které se nabízí od začátku. Ani nevím, zda by mě má dedukce potěšila, na poslední díl se ale opět těším. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roli bojovného a odvážného vyšetřovatele v místech, do kterých ani policie nezasahuje, převzal po Haně Karel. Ten jede do místního klubu (což mě taky celkem zaráží, že tam vůbec je, protože taková místa už se objevují jen ve městech...) navázat dobré vztahy z místí omladinou a přijít na nějaké stopy, což se mu skutečně povede. A i když je dost zajímavé, vidět Duška v klubu jak se o něco takového snaží, tak si mě stejně tenhle díl nezískal tolik, abych na Pustinu změnil názor. Atmosféra tu byla o něco lepší, po filmařské stránce je to naprosto dokonalé pořád, ale jen na ní to nestojí, důležitý je i obsah a scénář. A v tomhle směru se obávám docela slabého zakončení, které nepropojí vše, co za celou dobu rozehrálo. Dost pravděpodobně se ale vraha Míšy v příštím díle dozvím, tak jsem zvědavý, s čím tvůrci přijdou. Teď se skutečně nedá říct, kdo jím je, ale zároveň zde u žádné postavy nejsou stopy, které by z ní dělaly podezřelou, takže i to napětí je slabší než mohlo být. Silné 3* ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl... Hmm... Já už čekám na poslední, protože jsem zvědavá jak to tvůrci zaonačí, aby to na závěr nebyl úplný fail. Ne, že bych byla zaujatá, nebo citově okoralá, ale způsob zpracování u mě způsobil, že zhruba od 4. dílu už je mi úplně jedno, co se s Míšou stalo... ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E07 - Děj poskočil o pár měsíců dopředu ztratil své ponuré severské aroma.. Předposlední díl je zatím tím nejakčnějším - Jaroslav Dušek vystupuje do popředí a snaží se pevně uchopit vyšetřování do svých rukou.. Už se nechová tak násilnicky a pomateně, ale jedná jako liška podšitá.. Navíc si nijak nebere servítky a jde bez okolků rovnou na věc.. Tenhle díl mě hodně bavil především kvůli jeho postavě ;-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se blížímě k finále, tak jde pořád více do tuhého. Atmosféra se oproti minulým dílům s časovým skokem trochu pozměnila. U zbylého obyvatelstva pochopitelně opadla prvotí hrůza a přešla do takové vzdálené apatie. Je fajn, že postupně všechny dějové linky a postavy dostávají své rozuzlení a své oprávněné místo v ději. Je vidět, že tvůrci měli krásně vše dopředu připravené, oproti jiným seriálům. kde se musí vše lepit za pochodu. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ve kterém je relativně málo postav, malý okruh světa, ale zároveň tak široký příběh. Ta temnost a zvláštnost kraje je celý důvod proč je to celé tak dobré. Zuzana Stivínová zde exceluje. ()

gonga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak jsem nepochopil důvod čtyřměsíčního časového posunu a obecně se mi zdá , že v sedmém díle seriál poněkud ztratil tempo a poprvé trochu mlátí prázdnou slámu. ()

Reklama

Reklama