Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan R. pracuje jako architekt. Má přátele, milující ženu a syna. Žije zdánlivě spokojený život, klidný a bez větších problémů, který je narušen jen občasným přípitkem s přáteli nebo návštěvami u rodičů. Až do jednoho dne, kdy při sousedské návštěvě pana R. znenadání posedne amok. (ČSFD)

Diskuze

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Film za zdánlivě banálními dialogy a stereotypním životem jedné rodinky skrývá existenciální naléhavost, kterou můžeme postupně sledovat hlavně v mimice hlavních protagonistů. Pan R. nemluví o sobě a svých pocitech, evidentně potlačuje emoce, nejspíš aby si nemusel přiznat, že se brutálně nudí a je frustrován, což nakonec vyústí opravdu v šokující závěr. Jednu hvězdičku strhávám, protože nechápu, proč ten amok musel schytat jeho malý nevinný syn.

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

Už se mírně usadil zvířený prach po dnešním hodnocení.Děsivý konec tohoto skvělého filmu řadí film, pokud jde o řešení situace, někam mezi Karamazovův zločin a Capotovo Chladnokrevně.Situace v Raabově rodině, která se vyvine při konfliktu osobnostních rysů zůčasněných a společenské atmosféry vede hrdinu k brutálnímu a, koneckonců, sebezničujícímu řešení...je to šílený a současně logický konec cesty nikam.Prosím názory.

cinefob

cinefob (hodnocení, recenze)

Andreas: :) liborek_: Omlouvám se, měl jsem tehdy chřipku a byl nasraný na celý svět, ten příspěvek je blbost, mažu.

Uživatel Andreas smazal svůj příspěvek.

liborek_

liborek_ (hodnocení, recenze)

PeterN: Já to omezím, slibuju.... ;-) Anebo napříště přídám soli, kápnu trošku oleje...

cinefob

cinefob (hodnocení, recenze)

Měl jsem chřipku a ten film jsem v tom zuboženém stavu nebyl schopen koukat. Teď zase jedu na týden na lyže, ale je v plánu jako první po návratu.:)

Aristes

Aristes (hodnocení, recenze)

Pohrobek: Ty první tři věty ve tvém komentu jsou doufám myšleny ironicky ?:o)

Reklama

Reklama