Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2015, 15 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (21)

liborek_

všechny recenze uživatele

Možnost hodnotit takovýto pořad říká mnoho o úrovni csfd.cz, a to bez ohledu na fakt, že jediný aktér tohoto pořadu sprostě lže ("...velká většina nelegálních migrantů jsou mladí zdraví muži... to, čemu čelíme, je organizovaná invaze..."). ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Národe, omlouvám se. JSEM indisponován. Za to, že JSEM mluvil z cesty, může viróza. Já a můj věrný soudruh Becher přejeme úspěšný rok 2016. P.S. Mluvil jsem s Kassandrou, příští Vánoce bude sníh, pokvetou hrábě a důchodová valorizace bude atakovat padesátikačku! 0% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Příznivec Zemana nejsem ani za mák. ovšem, co se týče otázek imigrace, která hýbe Evropou, musí snad každý hrdý Čech se Zemanem souhlasit. Za vše mluví výrok, který pronesl při tomto Vánočním poselství, za který se musí podepsat každý inteligentní člověk. A příznivci multikulturní Evropy? Ať si táhnou dobrovolně sťat hlavu za zhovadilejma arabášema. Takové přizdisráče tu nechceme, tak vypadněte a nevštěpujte nám svoje bludné kecy! "Tahle země je naše. Není a ani nemůže být pro všechny." Je smutné kam až to všecko dospělo. I já...místo toho abych psal v komentáři k Vánočnímu poselství Zemana nějaké pozitivní okázalé věty, nepsal jsem o ničem jiném, než o problémech Evropy, do kterých jsme se dostali svojí vlídnou a přívětivou stránkou sami! | 50% (2*) | ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

HEIL ZEMAN! Naše rozmanitá historie bohužel nepamatuje, aby se prezidentem republiky stal někdo jako Miloš Zeman. Ten se díky svému celoživotnímu nekonečnému populismu tváří v tvář uprchlické krizi začal pro změnu stylizovat do polohy velkého kápa českých (neo)nacistů, přičemž některé jeho myšlenky by se neztratily ani v tehdejší Třetí říši. Obsahem nacistické ideologie totiž je především nacionalismus, odpor k rovnostářství a genetický rasismus, což není bohužel nic jiného, než současné myšlenky Miloše Zemana (v soft formě pochopitelně, málokterý extremista dnes řekne "Jsem nacista!"). Prohlásil, že každý by měl žít ve své původní zemi na základě genetického klíče, opovrhuje postiženými a akademickou půdou a nově také brnká na nacionalistickou strunu ("Hlavně si nenechme ze zahraničí do ničeho kecat!" - Jasně Miloši, jsme přece hrdí Čecháčci, závidíme a bojujeme přece proti všem, hlavně Němčourům. Snad jenom kdyby z té země zaslíbené zavolal masový vrah Putin, tak poslechneme.). Co se týče samotného projevu, ten začal zhruba jako referát normalizačního bolševika v pražské Kolbence, kde se vysvětluje pracujícím, jak se máme všichni dobře a bude ještě líp, přičemž je to zejména naše zásluha. No a jakmile přišla řeč na zahraniční politiku, připadal jsem si jak na sjezdu NSDAP. Víc k tomu nemám co říct. Snad jen, že nezapomněl pochválit agenta Bureše za EET. Tahle nekalá koalice Zeman - Bureš ještě našemu národu pořádně zatopí... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Malá, hnědá, tváře divé, za věncem se schovává; o berličce, hnáty křivé, hlas - vichřice podoba! Když se usmál, vyděsil jsem se. Husák hadr. Jen hodin na stole nebylo... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Miloš je výborný technolog moci. Nejsem jeho příznivec, ale v něčem pravdu má. Není hanba to přiznat. Někteří jeho odpůrci za každou cenu se stali stejnou karikaturou jako on sám. Co se týče migrace, tak má naprostou pravdu. Poslední věty...to bylo luxusní :) . Sluníčka museli prasknout vzteky...44%. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Opět dosti strašlivý projev hlavního rozsévače "blbé nálady" u nás. Když s tou svou bandou rusáků vypadne z Hradu včera, bude to pozdě...přesný, výstižný a obsáhlejší komentář - Spinosaurus. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostudou tohoto národa, že se na Hradě válí tohle ožralé, prolhané, zlodějská individuum, které mělo být po aférách Bamberg a Olovo odklizeno do valdického kriminálu na 20 let. ()

SiMMaS odpad!

všechny recenze uživatele

Docela mě pobavilo, že když zde na ČSFD vyhledám "Vánoční poselství" hned pod tím na mne zírá "Vánoční Kameňák". To celkem odpovídá!:D ()

Jekyl

všechny recenze uživatele

Jenom zírám, co všechno se dá na ČSFD hodnotit :D No což, alespoň se zde bude moc pár lidí vyzvracet a ulevit si od svých posratých životů... ()

Reklama

Reklama