Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

tron 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka s prižmúrenými nostalgickými očami dodnes stojí za nerozvážny hororový hriech, bizarný sequel (s inak však nádherným podtitulom Mutácia) nie. Je smutne nevydarený, zbytočný, zlý. Po charizmatickom Robertovi Forsterovi z minula sa záhadne zľahla zem, z aligátora nejde skoro žiadnych strach, atmosféra nedýcha ničím a za pozornosť stojí len výborná votrelecká scéna z „hniezda“ (kopírovanie slávnej Cameronovej scény bolo v tých dobách obľúbené, viď. pasáž z jatiek z Predátora 2). ()

sud 

všechny recenze uživatele

Zatímco "jednička" je rovněž brak, ale na nic si nehrající a zábavný, "dvojka" už je prostě jen brak. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jěště docela zábavná a přišla mi i docela originální ( vraždícího aligátora jsem ještě neviděl :) ),ale dvojka je už o ničem...strašná nuda a není to ani tak špatné,aby se tomu dalo smát. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror o zmutovanom, prerastenom aligátorovi, vyčíňajúcom v mestskom kanalizačnom systéme. Úplne zbytočné pokračovanie po viac ako desiatich rokoch od natočenia prvého filmu. Ono ani ten za bohviečo nestál, ale istú dávku originality a nádych atmosféry mal. Zato "Aligator 2: Mutácia" je veľmi slabým snímkom, ktorý chce žiť z úspechu svojho predchodcu. Nepodarilo sa. * ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zmutovany pokracovani ktery jen parazituje na prvnim dilu opravdu smula ze kdyz nekdo natoci laciny slusny becko ktery slusne zaboduje tak musi nekdo natocit pokracovani ktery to cely pohrbi opravdu ODPADNI ALIGATOR ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná kravina, která navazuje na první díl už třeba tím, že si z něj půjčuje některé aligátoří záběry. Paradoxně v 11 let starém filmu vypadá samotný aligátor mnohem věrohodněji. Zhruba do 30 minuty jsem si říkal, jestli vůbec děj filmu bude o gigantickém aligátorovi nebo budeme sledovat příběhy nezajímavých postav. 0% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Žil byl jednou jeden aligátorek, který nechtíc skončil v hajzlu a následně v kanále, kde se přežral čoklů s upravenými hormony. Tak začala báchorka, kterak se aligátorek, už hodně přerostlý a ještě víc hladový, vydal hledat potravu mezi dvounohé pány tvorstva. Jednička byla ještě v rámci žánru solidní vyžíračka, tenhle průser je ale dobrý maximálně v záběrech, které si půjčil právě z dílu předchozího. Zoufale pitomá hovadina, pitomá tak moc, že není ani zábavná. Absence triků a gore jí posílá do žumpy definitivně. Tvůrcům dlužím vstupenku do bezbariérového terária s aligátory. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně horší volné pokračování nevypadá po letech ve srovnání s pixelovými plazy až tak hrozně. Základní dějová linka je už jakýmsi klišé hororů 80. let. I zde v důsledku pokusů s růstovými hormony vyroste v kanalizaci obří aligátor, co začne ohrožovat obyvatele města. A pak je zde padouch Vincent Brown, co se snaží levně skoupit domy lidí okolo jezera, aby zde výhodně postavil nové domy, a tak na nich zbohatnul. Chystá se slavnost, na níž je třeba přesvědčit zbytek váhajících občanů. Ano, jako v Čelistech a podobných filmech je zde obří akce, aby měl aligátor dostatek potravy. Proti monstru stojí policie a lovci krokodýlů - Richard Lynch není výjimečně za padoucha, avšak nejvíc práce leží na bedrech detektiva Hodgese a jeho půvabné manželky (Dee Wallaceová), k nimž se přidají ještě kolega se starostovou dcerou. Opět kombinace živých plazů s mechanickými modely, co jsou mizerné, ale obětí v čelistech si divák užije dost. Scéna s dynamitem pobaví. Jistě, mohlo to být krvavější a šťavnatější, ale znám dost mnohem horších filmů. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Oceňuji onu mystiku, kterou jsem u dvou dílů aligátora jasně rozpoznal, možná, kdyby se realizace snímku ujal schopnější produkční aparát, pak by to bývalo dopadlo jinak.!!! Je v tom i trocha té nostalgie, bylo mi osm, když jsem prvně vyděšen až ke smrti spatřil tohoto filmového netvora. :-)) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pokráčování Aligátora nebylo až tak zbytečné,kdy by bylo lepší. Hlavní zloduch zabije 3 lidi a Aligátor 9. Pokuď se nemýlím. Lovci v kanálech jsou dobří,Kane Hodder,kdy by měl na sobě masku Jasona,tak by si s ním určitě poradil. Aligátor je z mýho pohledu moc placatý,pořádně nekřupe svý oběti. Pořád přesto super,ale jednička se mi zdála více strašidelná,dvojka více zajímavější. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu STRAŠNÉ! Myslím že aligátora mohli z tohohle filmu rovnou vyškrtnout,protože na obrazovce se buď místo něj vyskytuje dlouhé prkno,které jakoby požírá-no oni to vlastně ani nejsou herci,nebo jsou zde(trestuhodně) použity záběry z prvního dílu. Mutace byla opravdu děsivá. Aligátor je nesmrtelný. Přežije dynamit,granát,bodce,kulomet,prostě vše. A na konci náhle objeví zbraň která ho může zabít a mají vyhráno. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

"On tu bombu spolkl a rozžvejkal rozbušku, proto nevybouchla" V hlouposti scénáře a bezradnosti režie je dvojka Aligátora svým způsobem až dokonalá a v soutěži těch nejhorších by to prakticky ve všech kategoriích mohlo býti na sošku. Neschopnost se dá vhodně zakrýt nadsázkou či sebeparodií, studio Asylum by mohlo vyprávět, nebo erkovou přístupností s krví, vnitřnostmi a kozama, ale tady prostě zůstává jen ta chuť "všeho špatně", jak výstižně napsal kajda.l. Přemýšlím o hvězdě za tu výše zmíněnou téměř dokonalost, ale schovám si ji pro něco horšího. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

TVL, ono se to nezdá jo, ale toto je neskutečnej trhák! Policejní vyšetřování, detektivové co nemohou přijít na to, že vrahem je krokodýl pak nějaký skoro přestřelky a skoro autohonička. No kam se hrabe Švracenýgr. ()

Reklama

Reklama