Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle Sullivan se se svými rodiči stěhuje do jiného města poté, co nešťastnou náhodou zemře jeho dobrý přítel. V nové škole se seznámí s podivínským Shanem Carverem, který je vůdcem malého spolku Black Circle Boys.A když si Kyle uvědomí, že Shane je ve jménu bratrstva schopný zabít i jeho členy, je už možná pozdě. (Nivenx)

Recenze (2)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sympatický " boys club out of order " flick , v ktorom plavák champion hero pri nehode príde o priateľa a tak mu rodičia v snahe zbaviť ho depky , zabezpečia presun do iného mesta , kde sa v škole dostane do podivného spolku maníkov ., ktorí " majú radi Satana". Likvidačné prostriedky na prejavenie svojej viery na seba nenechajú dlho čakať a hero sa v nich začne pomaly topiť. Dávno prevarený námet drží nad vodou úspešný výber protagonistov a celkovo to nepôsobí tak ľavácky , ako mnoho podobných snímkov. Scott aj Eric zapôsobili na Moju aortu , takže spokojnosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nedařilo tento filmeček sehnat, ale to se konečně změnilo. Mé očekávání bylo docela velké, protože jsem doufal v něco na způsob The Lost Boys (1987). Moc informací jsem dopředu nevěděl, ale vydedukoval jsem to z hrubého obsahu. Nicméně jsem se hrubě mýlil a popravdě jsem byl nakonec mírně zklamán. Spíše se to podobalo sérii The Brotherhood, akorát bez svalnatých chlapců v hedvábných slipech (což bylo naštěstí dobře). Navíc zařazení do hororového žánru je dost zavádějící – přesto si myslím, že díky poslední zhruba půlhodince se to dá tolerovat. Pokud však přistoupíte na onu dramatickou zápletku (která sice není zrovna moc originální, ale ani se u ní moc nenudíte), bude se vám film snad líbit. Začlenění hlavního hrdiny mezi své vrstevníky i neustálé rozbroje s vlastními rodiči, je podáno docela věrohodně. Sám jsem nikdy nebyl zrovna hodné dítko, takže jsem mu i rozuměl. Počáteční proměna v drsného chlapce byla navíc doprovázena i několika vtipnými momenty a především šíleným smíchem Munna (tohohle borce bych asi ve své blízkosti moc dlouho nestrpěl). Takže divák se i párkrát zasměje. Nevím, snad to ani nebyl tvůrcův záměr, ale co jiného jste u toho chtěli dělat (bát se tu rozhodně nebudete!). Musím ale pochválit herecký výkon Erica Mabiuse. Hlavně na něm totiž stál celý příběh a byl to právě tenhle parchant (postava), kvůli které jsem byl nakonec alespoň částečně spokojen. Shane a jeho stupňující se agrese výrazně dopomohli k navození toužebně očekávané atmosféry. 50% ()

Reklama

Reklama