Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(více)

Recenze (43)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mickey Keating je bohužel průměrný režisér a byť zde sliboval slušnou řezničinu, nedostali jsme ji. Pár solidních gore scén tady je, ale slabší vizuál, nesympatická hlavní hrdinka, nepřílíš zábavný průběh řadí Carnage Park mezi průměry a přitom samotné prostředí mělo náběh na parádní survival v rukou někoho zručnějšího by jsme dostali ráznější podívanou. Zhlédnout se však dá. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Má to niečo do seba. Naturalistické, drsné, dosť psycho. Čudný koniec. Kombinácia hixploitationu (aj keď teoreticky o čistý hixploitation nejde, keďže hrdinka je miestna a zastávam názor, že hrdinovia hixploitationov by mali byť "cudzinci" v divnom prostredí, ktorému nerozumejú), možno sčasti exploitationu (ale ten to ozaj len jemne lízlo) a „loveckého“ trileru. Oceňujem drsné scény, pôsobivú atmosféru/výpravu, rozumne zvolenú nízku minutáž a prekvapivo kvalitné postavy (akceptovateľné obete, magor, dvojica menších magorov, rozpoltený šerif, zamestnanec banky). ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový expert zpravidla uděluji plusové body každému hororu, který se v pozitivním smyslu slova nějakým způsobem vymyká zaběhlým žánrovým postupům. Carnage Park je z hlediska formy zpracován opravdu netradičně, avšak v daném případě se bohužel jedná o negativum. Hypnotický audiovizuál, ke kterému se zejména v závěru filmu přidá ještě roztřesená kamera, vystřeluje diváka tu do vln meditace, tu do bouře chaosu. V odlišném žánru bych toto tvůrčí pojetí ocenil, avšak v hororovém filmu nikoliv, jelikož tím pádem vůbec nezbylo místo na kvalitní hororovou atmosféru. Horor tak nedokáže diváka plně vtáhnout a když se k tomu místy ještě přidají trhliny v logice, tak jsou dvě hvězdičky maximem, které ode mě Carnage Park obdrží. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov a tí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď prichádzajú na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, uvedomí si, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. - Ani zďaleka som netušil, že by sa počas zdĺhavého čakania na Blackburn objavil zaujímavý Hixploitation horor, pretože tento subžáner je v poslednej dobe málo aktívny. Mickey Keating ma po svojich minuloročných hororoch, ktoré u mňa dopadli priemerne, presvedčil o svojich kvalitách. Perfektne vypracované rozlahlé prostredie, realistické kulisy a účinný filter ma preniesli späť do rokov, ktoré som nikdy nezažil. Herecký výkon hlavnej herečky bol presvedčivý a v tých šatôčkach vyzerala fakt príťažlivo, takže som s ňou súcitil. Gore vyzeralo u tohto hororu velmi dobre a bolo ho tu dosť velké množstvo, takže som spokojný. Mickey Keating si opäť neodpustil svoje psychologické a halucinogénne hry s divákmi, takže tu je mnoho nepríjemných zvukov a obrazov. Zdalo sa mi, že scenár mohol byť trochu intenzívnejší, pretože napriek krátkej stopáži som mal niekedy pocit zdĺhavosti. Mickey Keating však v tejto oblasti opäť nesklamal, takže asi vie, že menej je niekedy viac. Taktiež mi úplne nesedel neprehladný záver v tme, ale aj Mr. Zombie použil tento štýl vo svojich začiatkoch a neskôr sa stal hviezdou. Carnage Park ma naozaj príjemne prekvapil a už sa nemôžem dočkať ďalšieho pripravovaného hororu tohto režiséra. + Larry Fessenden + herec z Starry Eyes, Freaks of Nature a Tales of Halloween + herec z Dementia, Tales of Halloween a Worry Dolls ()

choze 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sympaticky pseudosedmdesátkově laděný hixploitation/survival, který si minimalisticky vystačí s jedním údolím, jedním autovrakovištěm a pár postavami. Na straně druhé to mohlo být dějovější, krvavější a nápaditější, se zajímavějšími postavami, vyšinutější kamerou, hustější atmosférou, svižnějším tempem... prostě prakticky na všem by to chtělo přidat. Místo krvavé jízdy se připravte na bloumání přírodou, kde občas vystříkne krev. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nečinné ruce jsou ďáblovo hřiště.. Keating, klanící se Peckinpahovi a Punishment Park od Petera Watkinse, se pomocí kamerových experimentů a neobvyklé hudby snaží prostříhat z rezavého pletiva, co oplocuje žánr. V tomhle parku hlubokých kapes, postav vzbuzujících lhostejnost a nefungující atmosféry se to sice jeví jako chvalitebná snaha, ale ve výsledku neskonale marná. Posledních deset minut může ocenit snad jen krtek po operaci šedého zákalu či náruživý havíř z dolu Lazy.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

70tkový, pieskom a vetrom ošľahaný, exploitačný survival trip, v ktorom rozbehnutý Mickey Keating kočíruje malú hru na mačku a myš medzi charizmatickou kočkou Bell a otravným psychopatom Healym. Tá počas nenáročnej stopáže dokáže miestami zaujať, no dokopy sa v nej vlastne neudeje nič extra. Moc ma to bohužiaľ nevtiahlo a mal som pocit, že viac sa to snaží pomrkávať na iné kultovky, než aby sa to radšej pokúsilo vytvoriť si vlastnú tvár. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

3/4 snímku mdlo spracovaná tuctovka detskej hry: "Na mačku a myš", ktorá obsahuje minimum vlastných, originálnych prvkov. Zobrať "flintu" do rúk a len tak zo "srandy" si zašpásovať dnes dokáže už takmer hocikto. Nenudilo (to pozor!), sem tam príjemne osviežilo, no o nadšení nemôže byť ani reč - 55% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou nízkorozpočtovou krvavou řežbu, ale dostal jsem pouze nudnou unylou storku o tom jak ženská potká dva magory a záchranu hledá u ještě většího magora. Děj tu skoro neexistuje, gore průměrný navíc to kazí ta šílená kamera, takže je mi líto, ale za mě prostě ne.15% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celkem milej nezávislej horůrek, jehož největšíma strašákama jsou pro diváka otravný sirény, který po celou hodinu a půl neslezou z repráků. To sem se chtěl vážně zabít. Umocňování atmosféry? Takhle rozhodně ne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický buranský horor s maniakem, co si na svém písečku hraje na vojáčka. Jeho protivníky jsou všichni, kdo se do jeho blízkosti zatoulají. Nic, co by trochu znalý divák neviděl. Vivien není dvakrát pohledná, o to ale působí věrohodněji. Jinak klasicky řve, domáhá se pomoci v místech, kde nikdo není, a samozřejmě má naději být lepší než její perfektně vyzbrojený pronásledovatel. Nu a pak známá klišé - nesmrtelný vrah, zabití omylem toho, kdo přichází pomoci, a otevřená zadní vrata. Dobrý vizuál, tedy až na běsné pobíhání pod zemí, příjemný hudební doprovod. Gorem se šetřilo, i když na krev dojde, atmosféra místy napětí má. Úvodní čtvrtina je nejlepší a připomene westerny nebo filmy od Tarantina. Pak už jen průměrná klasika. Na jedno podívání dostačující. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek mě chytl hned na začátku a nepustil až dokonce. Moje spokojenost nezná mezí, protože něco takovýho jsem opravdu nečekal. Akční, napínavej psychoteror, kterýmu dominuje moje oblíbenkyně Ashley Bell. Ashley je s každou novou rolí lepší a lepší. Po audiovizuální stránce je to taky nářez. Jediný co bych filmu vytknul je ten závěr ve tmě. Hodnotím z odstupem času ( 3 dny ) abych si byl jistej, že moje nadšení za pár dní nevyprchá. Nevyprchalo. Je to ( nečekaná ) pecka. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně iritující sračka, která od začátku do konce dohání k šílenství - ačkoliv to byl asi účel. Dejte si radši podesátý Hills Have Eyes! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relaxační nízkorozpočťák jedna báseň. Staré dobré sedmdesátky s nádherně uhozeným asijským popem, polopoušť v řiti amerického západu kdesi u hranic s Mexikem, jeden vyšinutý magor, jeden mizerný šerif, párek desperátů a kupa obětí. Klasika. Pošahaný Wyatt, náš střelec, je moc zajímavá figura - sběratel lidských uší, Ježíšův oddaný, samorostlý filosof a kutil, vášnivý lovec lidí, a (jak jinak) válečný veterán z Vietnamu. Do slušného nadprůměru ovšem tenhle kousek posouvá hlavně skvělá Ashley Bell v roli nejprve uječené bigotní hysterky, a následně rovnocenné Wyattovy protivnice. Jak jejich duel skončí? Ocitne se Vivianino ucho na Wyattově nástěnce trofejí? Nebo bude tentokrát loveckou kořistí sám psychopat Wyatt? Nechte se překvapit. Jen škoda, že kvalita filmu má klesající tendenci. První třetina s nápaditou režií je na pět, druhá tak na čtyři, ale slabší závěr v temnotách a s chaotickou kamerou bohužel sotva na tři. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní sedmdesátkový vizuál, sympatická hlavní hrdinka a slušný hudební podklad. Tohle se mi líbilo. Bohužel jinak to bylo o ničem. V zásadě se jedná o nenápaditou honičku s minimum gore a naprosto idiotským záporákem. Závěrečná čtvrthodina, která měla být pravděpodobným vrcholem, se zvrhla ve zmatené cvičení s rušní kamerou, za které by se nestyděla ani ta největší FF sračka. Zklamání. 20% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pro mě takový Wolf Creek, který mě ale nedokázal nikterak vtáhnout a prostě jsem se nudil. Gore je celkem povedené a hudba je to nejlepší na tomto filmu. Škoda je, že i zabiják stál za nic......4/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec to vůbec není špatné, i když se to tváří jen jako další survival. Má to takovou správně krutou atmosféru filmu "Hory mají oči" bez toho, aby zde byli nějací mutanti. Ale o zrůdy nepřijdete, to rozhodně ne. Děj se soustředí na jednu postavu, ale ta je pořád v pohybu a pořád se něco děje. Spokojenost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Útrpný sledování tohodle skvostu mě paradoxně ušetřilo devadesát minut života,protože film stejnýho babrala POD sem vyškrtnul ze seznamu filmů,kterejm chci věnovat svůj čas.Nejdřív nehudba.Huhlavej hlas,siréna a zvuky z čínskejch čajů,tak to je to,co nás celym filmem provází.Film jako takovej je děsná píčovina bez děje,s útrpně křičící,hekající a příšerně hrající hlavní hrdinkou,s asi pět minut času pro záporáka,a to je vše.Jako zběhlej filmovej maniak dám jednu hvězdu,bejt ale náhodnej divák,práskám nemilosrdnej odpad.10%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Neotřele a místy zajímavě zpracované, ale scénář zoufale obyčejný a mdlý. Přes to bych se ještě přenesl, ale to by tomu musela fungovat aspoň atmosféra, kterou se to nepovedně snaží vytvořit. Možná si to ukrojilo moc velké sousto, natočit horor, který se odehrává ve dne, tak nezávislým způsobem, protože jsem z toho dost cítil snahu být něčím víc, než se zdá. Tu snahu cením, ale moc to na mě nezapůsobilo. Lepší 2* ()

Reklama

Reklama