Reklama

Reklama

Mladá žena je nalezena mrtvá, poté, co se zapojila do nelegálních zápasů za peníze. Její sestra Windsor začne cvičit pod dohledem uznávaného bývalého zápasníka, aby mohla najít vraha. (Filmbox)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všechno jde ohnout, všechno jde rozhýbat a všechno jde rozlámat." Vysportované holky mě obvykle přitahují, ale výjimku tvoří ty s obvodem bicepsu větším než obvod mého stehna, ohromnými rameny, rozpláclými nosy, omlácenými klouby a fekální mluvou. Tedy "hrdinky" toho příběhu. Příběhu dostatečně pitomého na to, aby se mohly pořádně poprat. Jenže na to taky tak úplně nedošlo, takže jsem byl svědkem pouze strkanic, nadávek, moralizování a debilních dialogů. Co si přát víc? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jalová zápletka. Je to tak pitomý s vlastní béčkovou poetikou až je to vlastně hezké. Ale nejčastější hollywoodská věta "musíme odtud vypadnout" zazní sice už v páté minutě filmu, ale pak až v 37. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne že by mě nebavilo se koukat na to, jak se holky mlátí... Aha, ona to je vlastně pravda. Mě nebaví se koukat na to, jak se holky mlátí, ještě když je to podáno takovým způsobem, kde máte až příliš silný pocit, že si nikdo z herců nechtěl ublížit. Chybí mi tu realističnost, ale ještě více nějaký nový příběh, který by zaujal. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

ak toto nevyšlo. V žiadnom smere. Nevidím pozitíva, neodporúčam ani fanúšikom bojoviek. Jedna jediná ani fakt neviem začo. 1 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

To se jednoho dne rozhodli zápasnice MMA natočit film o pouliční rváčce z amerického předměstí, která chce zápasit v místním profiringu, aby zjistila jak zemřela jiná zápasnice Tara. Tak na to sehnali trochu peněz, ale ne dost, aby natočili něco profi tak zvolili formu nízkorozpočtového béčka a obsadili samy sebe. Jelikož se báli zda zápasení utáhne celý film, tak přidali trochu erotiky ( lesbické scény) a aby to povýšili na něco hlubšího občas tam naznačovali něco jako mezilidské, rodinné vztahy. Holky jsou drsný, ale rvačky jsou víc jak z Limonádového Joea než MMA. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nelegálním soutěžím v bojovém umění, jak je tímto počinem vidět, zřejmě stále není konec. Takovýchto filmů převážně z přelomu 80. a 90. let je natočených tolik, že se snad ani všechny nedají spočítat. V roce 1996 se k tématu ještě vrátil i samotný Jean-Claude Van Damme se snímkem ´The Quest´ a sám poznal, že to už byla chyba. Ale jak to tak vypadá, někdo si všiml, že se vždy jednalo pouze o ryze mužskou záležitost a rozhodl se to striktně změnit. A tak tu máme opět v nelegálním zápase zabitou holku a její starší sestru rozhodnutou ji pomstít. Klasický námět, klasická šablona, ale naprosto neotřelé zpracování. Dívky z ulice, drsné hlášky a rvačky. Nic proti ničemu, ale když je špatná kamera, špatný střih a děravý scénář, spíše takovýto snímek budí úsměv. Každopádně nechť divák zapomene na křehké a něžné pohlaví, které ani květinou neuhodí. Tady jde o něco jiného. Pro zajímavost, ve stejném roce vznikl ještě jeden takový obdobný snímek a to pod názvem:' ‘Lady Bloodfight’. Že by si konkurovali? ()

Reklama

Reklama