Reklama

Reklama

Učitelka Samantha Caineová byla před osmi lety nalezena na pláži u New Jersey a nepamatuje si nic ze své minulosti. Má osmiletou dceru Caitlin, hodného přítele a najala soukromého detektiva Mitche Hennessyho, aby pátral po její minulosti. Poté, co se objeví v televizi ve vánočním průvodu, je přepadena mužem, který s ní má nevyřízené účty. V ohrožení života ho však ke svému překvapení profesionálně zabije. Ve stejnou dobu objeví Mitch stopu a Samantha najde ve dvojitém dnu svého starého kufru pušku pro odstřelovače. Při dalším pokusu o její zavraždění opět zcela profesionálně zlikviduje útočníky a zachrání sebe i Mitche. Od muže, který tvrdí, že byl její instruktor, se dozví, že se jmenuje Charly Baltimoreová a byla elitní vládní agentkou a nájemnou vražedkyní. Doba se však změnila a pro nové zájmy svých zaměstnavatelů se stala hrozbou. Jenže zabít ji není tak snadné, a proto vrazi unesou její dcerku. Charly je odhodlána zachránit ji a přitom odhalí, že měla být odstraněna. Stojí totiž v cestě zrůdnému plánu, kterým by její pronásledovatelé vydělali miliardy za cenu smrti tisíců nevinných lidí. Aby plán překazila a zachránila dceru, rozpoutá s pomocí Mitche malou soukromou válku. (TV Nova)

(více)

Související novinky

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Jack Black je nový Bourne

Jack Black je nový Bourne

04.10.2008

Popřípadě Samantha Caineová, pokud si vzpomínáte na Harlinův Dlouhý polibek na dobrou noc. Ano, i Jack Black se jednoho rána probudí na pláži (aby to mělo větší říz, je to pláž na pobřeží Kuby) a… (více)

Delší polibek a návrat Škorpióna

Delší polibek a návrat Škorpióna

18.06.2007

Z kalných vod Hollywoodu se zcela nečekaně vynořila pokračování dvou áčkově se tvářících béček, která má nejeden uživatel ČSFD na svém seznamu provinilých slastí. I když, u toho prvního se to v… (více)

Reklama

Reklama