Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 2

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Wow. Myslím, že líp ta knížka zfilmovat nešla. Fakt jsem spokojená.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Něco takové ho jsem ani nečekal. Nechci přirovnávat k filmu Zmizelá, kterému jsem rovněž dal 5*, ale tohle se také povedlo. Lajcky řečeno: Temné psychologické drama s nádechem thrilleru a to v hodně reálné vatě. Moc nedostatků film nemá. Prostě skvělé vykreslení postav, především Rachel a Megan. Rozuzlení jsem neuhodl, prostě paráda. Film je tvořen logicky konverzacemi a hluboké ponoření do postav film nabízí. Jsem rád, že po skončení jsem o tom rozumně uvažoval. Do nahlédnutí mysli postav, představit si složitý aspekt někoho milovat a tak. Takových filmů moc není. Spisovatelku stejně jako spisovatelku knihy Zmizelá obdivuji. Tuhle knihu musím prostě mít. Ono, říká se, že je lepší nejdřív číst knihu a pak film. Ano, tak to běžně funguje. Jenomže u těhle psychologických drama/thrillerů s převedením z knihy do dílů to funguje naopak. Přečíst si nejprve knihu a pak dát film, to by jsme přišli o ty závěrečné a překvapující pointy. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ta Rachel musí mít zrak jak ostříž, já si při čtení rozhodně nepředstavoval velké americké vily se zahradami jako fotbalové hřiště, ale ten typický anglický slum (který objížděl Hugh Grant s koledami v Lásce Nebeské, třeba)

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Bylo to takový cely divný, furt tam šukaj a chlastaj a to se mi líbilo :) takže za me dobry :)

na příspěvěk reagoval runner85

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Cywe v Hostivari stoji listek 179 korun!! Tak at se mi to libi!!

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Moment moment a nenapadlo ťa, že aj môžem byť expert na Emily Blunt? Alebo, že som expert na mysteriózni thriller? Možností máš ta veľa :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

runner85

prosím tě já, jakožto zdejší hororový expert, zde s uživatelem Stallone, který je mentálně nesvéprávný něco probíráme, nepleť se do toho, nebo se budu muset odvolat na hororovou extra ligu 

na příspěvěk reagoval runner85

Sidonka

Sidonka (hodnocení, recenze)

Za pár hodin jdu na předpremiéru "Dívky ve vlaku" pro členy multikina. A ohodnotit budu moct film až někdy za uherský rok? Fakt vtipný. Snad to hodnocení spustí alespoň večer.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

no já furt čekám na Fuku a Mirku. Hlavně že dostal přednost instalatér z Tuchlovic

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Převážně negativní zahraniční recenze mne překvapily. Jde o solidní adaptaci ucházející knihy, která oproti Zmizelé funguje lépe jako psychologické drama než jako thriller, i když chce být k vlastní škodě obojím najednou.

na příspěvěk reagoval Stallone

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama