Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 2

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

runner85 , Lucjen

dobrá kniha :-)

 

no, mne sa nevrátili domov dve knihy a celkom kultové veci ... moja srdcovka HLAVA 22 a potom Kto chytá v žite ... a už sa mi ani nevrátia :-)

na příspěvěk reagoval runner85, Lucjen

Lucjen

Lucjen (hodnocení, recenze)

runner85

Akurát som na ňu myslela...aj tú si chcem veľmi prečítať. Film bol skvelý. Inak, ja som požičala knižku tiež, asi pred dvoma rokmi. :D Kúpila som si radšej ďalšie vydanie.

na příspěvěk reagoval eLeR, runner85

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

eLeR

Ešte pred Vianocami behnem do PN a pozriem sa či ju v dajakom obchodíku nenájdem :)

ale ani Martinus ani pantarej tam tuším nie je :)

ale šak ked nič tak to objednám :D

na příspěvěk reagoval eLeR

Lucjen

Lucjen (hodnocení, recenze)

eLeR

Čiernobiely svet má u mňa 5*...aká bola kniha? No už sa mi ich zbiera toľko, že sa mi to mieša..naozaj nie je dobré čítať viacero naraz.

na příspěvěk reagoval eLeR

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Lucjen

na knihe bolo napísané, že svetový besCeler :-) a neviem či si čítala Čiernobiely svet, ale ten sa Taylorovi podaril dobre preniesť na plátno ... takže som zvedavá :-)

na příspěvěk reagoval Lucjen

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Rachel (Emily) každé ráno cestuje tým istým vlakom do Londýna. Vie, že pri jednom návestidle spoj vždy zastaví a že si chvíľu môže prezerať domy s malými záhradkami. Dokonca má pocit, akoby obyvateľov jedného z nich už poznala. Volá ich Jess a Jason a ich život sa jej zdá dokonalý. Škoda, že ona nemala toľko šťastia. Rachelino manželstvo sa rozpadlo, nedávno prišla o prácu, býva v podnájme a každý deň predstiera, že chodí do roboty. Potom však uvidí niečo šokujúce - oznam v novinách, že „Jess", pani dokonalá, je nezvestná - a odrazu sa všetko zmení. Rachel má konečne šancu stať sa súčasťou života, ktorý pozorovala len z diaľky, a ukázať, že je oveľa viac, ako iba dievča vo vlaku.

na příspěvěk reagoval runner85, Lucjen

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama