Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 3

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (805)

alchac 

všechny recenze uživatele

Pokud si v této toporně zrežírované záležitosti, která jako by vypadla z psacího stroje Pilčerce pouhý den poté, co byla na sezení anonymních alkoholiků nucena Malcolmem McDowellem čumět na Psycho za hudebního doprovodu šlágrů Gershona Kingsleyho, listujíc si při tom z nudy Vraždou v Orient expresu, namísto paní Emílie, jež i přes výše zmíněné neduhy zvládá předvádět aspoň ze začátku jakž takž topořivou kreaci a té mladší, taktéž celkem zásunuhodné bloncky, představím byť na vteřinu, no co já vím, třeba Taťánu Wilhelmovou a Lindu Rybovou, vychází mi z toho sice mírně sofistikovanější, avšak stále pouze a jenom další Ordonance růžového zahradníka, nebo jaxeto. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Super námět. Tohle je průměrný thriller. Nic extra jsem nečekal, ale nakonec jsem rád, že jsem tento lehce depresivní thriller viděl. Hlavní představitelce se podařilo zakrýt svým výkonem trochu lacinou zápletku, nad kterou si díky ní nějakou tu chvíli lámete hlavu. Emily Blunt hrála psycho alkoholičku velmi dobře. Jinak byl film zdlouhavý. Film mě pohltil, chytil si mě až do konce a výsledek je velmi uspokojivý. Konec překvapivý. ()

Cedr odpad!

všechny recenze uživatele

Řemeslně a herecky je to naprosto v pořádku, ale ten scénář... to snad ne. Nesnesitelně otravné, ubohé a vyloženě debilní. Tak tragické, že to není ani k smíchu ani k pláči. Dokoukáno jen jako zvrhlé sebemrskačství se skrytou nadějí, že paní autorka nebo paní scénáristka mají nějaké eso v rukávu. No neměly no, závěrečná trapnost tomu všemu nasadila korunu. Předloha musí být tedy "bestseller" jak fík. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jedná velká nuda založená na nepromyšlené zápletce. Opilá EMILKA je značně nechutná, což samotný film zabíjí. Jedinou zajímavou postavou je mladičká blondýnka, jež je uškrcena na lesním pažitu. Všudypřítomné skoky do minulosti jsou absolutně nevydařené. Výše uvedené vede k tomu, že divák musí být značně zklamán. 32% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Existuje ještě vůbec něco jiného než osamělost? Někdy jako by existoval jen pohled z okna na ty, co nejsou sami, pohled na sebe sama v odrazu skla. Dokud se tedy ještě člověk poznává. Rachel je opuštěná i sama sebou, opustila ji ale ta dívka, kterou dřív byla, anebo ona utíká od ní? Vlakem teď jezdí jej její osamělá, opuštěná, bezradná schránka, poháněná koktejlem smíchaným ze vzpomínek, představ, obav a jalovce. Na tenhle film je lepší dívat se s někým. Jinak by pod vámi ten tenký led příběhu plného vlhka, trudomyslnosti, šedi, chladu a deziluze mohl prasknout a i když se z té díry vyhrabete, bude vám dlouho trvat, než se zahřejete. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Takéto podarené žánrovky mám rád. Príjemný, dobre napísaný a vymyslený film, s pre mňa fakt peknou kamerou a šťastným, sympatickým castingom. Emily Blunt hrá pomaly životný výkon. Koniec mohol byť nápaditejší a logika má diery, ale nevadí. ()

Tynyton 

všechny recenze uživatele

70% a kloním se více nahoru, ze začátku mi to přišlo takové nezajímavé nudné... nemohla jsem se do toho filmu více zakoukat. S gradujícím se dějem film začal získávat plusy. Na Zmizelou to ovšem nemá ani zdaleka. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Zpětně jsem vděčna své časové zaneprázdněnosti, že mi neumožnila jít na tento film onehdy do kina. Emily je tu po většinu času vylitá jak váza, chlastem rozostřeným pohledem masochisticky šmíruje barák, kde dřív žila, do toho zmatený flashbacky, takže jsem se v tom místy ztrácela (kór když všechny ostatní herečky byly blonďatý a vypadaly skoro stejně) no, co se tady budu vypisovat... Celou dobu je to na jednu hvězdu, za posledních dvacet minut přihazuju druhou. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Dívka ve vlaku má jednu hlavní hvězdu a tou je Emily Blunt, v roli depresivního notora na pokraji zdravého rozumu. Její opilecké hraní je vážně tak přesné, že nevím jak to vypadalo při natáčení s placatkama. Po hříchu ostatní postavy jsou rozmělněné a nevýrazné. Děj se často odehrává v opileckém oparu, tudíž detaily mizí, zatímco zvraty přibývají. K dokonalosti je zde daleko, ale díky Emily Blunt má film slušnou kvalitu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní, matoucí, dechberoucí.. Počáteční scény flashbacků, které zatím do kontextu příběhu moc nezapadaly, v člověku vyvolávaly špatné pocity. Stejně ale jako dle mého obdobná, ale přeci jen o mnohé povedenější Fincherova Zmizelá, má tenhle snímek v sobě to tajemno ukryté až po několika desítkách minut, které musíte obětovat proto, aby se vám dostalo drsného příběhu, ze kterého máte nejen husí kůži, ale především dobrý pocit z dvou hodin, věnovaných dalšímu skvělému filmu! ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velice slušný, poutavý thriller, jehož styl vyprávění mne vtáhl do děje. Stojící převážně na atmosféře a hereckém výkonu hlavní představitelky, jejíž alkoholička byla znamenitá. Film doplácí na přehnanou kampaň, oznamující nejlepší thriller všech dob a tedy i očekávání diváků a snad jen malinko slabší finále. Postupné odkrývání toho kdo je vrah, mne ale zkrátka bavilo, ačkoliv jsem to v úvodu tipl dobře. "Vím, kdo je vrah." ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Po hodně slušné knize jsem se filmového výsledku obával, ale s narůstajícími minutami jsem byl velmi mile překvapen. Škoda přesunu z Londýna do New Yorku, anglické prostředí v knize mělo lepší atmosféru. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Utahaná divnost, kde se banální příběh zmizení schovává za divnost hlavních figur a s přibívajícím časem se jejich chování jeví více a více nesmyslné, nějaké emoce vůbec nepřijdou na scénu a vše je Vám tak nějak u prdele... otázka Proč tak tiše vyvstává na rtech poměrně často a fádní závěr k tomu nepřidá... kunda jezdí vlakem tam a zpátky a chlastá u toho... vítejte v mém mládí... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které nerad hodnotím, protože jsem četl knihu dříve, než viděl film. A kniha je tak o milion řádů víš. Emily teda hrála tu hnusotu docela dobře, to se musí nechat, ale bohužel tam opomenuli tolik liniových dějů, že to bylo jen jak pozdrav. Musím však přiznat že se mi líbila Haley, taková ta správná mrcha co chce píchat každej chlap, ale jen vojenský hovado s ní chce žít. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Vůbec nedokážu posoudit, jestli ten film sám od sebe dával smysl. Občas mi totiž přišlo, že některé záměry postav jsem věděl jen díky knize, nikoliv díky filmu samotnému. Přišlo mi to celé strašně okleštěné, neúplné, občasně nelogické. Bohužel... kniha se mi líbila moc a možná v tom je ten zásadní problém. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Po Zmizelé, která byla jak rána palicí do hlavy, je tohle spíš jen další docela slušné krimi drama s dobře vystiženou dusivou a sychravou atmosférou... škpda... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taylor je zmrd. Tak posrať skvelý príbeh dokáže asi len on. Rozprávačský štýl úplne od veci, 300 hodinové pytvanie postáv, aby divák "rozmýšľal" a dedukoval samostatne, zmätočné flashbacky a plno ďalších vecí. Dobre že som na tom nebol v kine ako som pôvodne chcel, odchadzal by som nasratý. Len za Haley 1 z 5 ()

Kamkon 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem viděla v Londýně, navíc v skoro vyprodaném kině a ještě den po mezinárodní premiéře. Už po půlce jsem věděla, kdo je vrah - většina dílů seriálu "Odložené případy" je lepší než tohle! Dost zklamání, paní Blunt toho umí předvést mnohem víc... ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Všichni se tady ohánějí srovnáváním s Gone Girl... A víte co?! Tohle mě bavilo rozhodně víc než zvrácená Rosamund Pike! Uznávám, že největší zásluhu na tom má autorka knižní předlohy, neboť příběh je to, na čem tenhle film stojí. Jsem neskutečně ráda, že kniha mi zatím doma zůstala neotevřená, protože pokud znáte rozuzlení, váš zážitek z filmu bude minimálně poloviční. Já jsem si užívala sladkou nevědomost o tom, jak to dopadne (alespoň do určité doby) a celou dobu jsem seděla jako přikovaná, zatímco mi snímek před očima pomalu odhaloval jednu vrstvu za druhou - jako když loupete cibuli. Takovéhle filmy mám ráda. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama