Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 3

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (804)

skeptic 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nie je, až také zlé, ako som možno očakával. Akurát som sa nedokázal zbaviť pocitu, že sa pozerám na "TV film", aj keď je "Dievča vo vlaku", formálne a významovo ambicioznejšia. Možno ten pocit pramenil z vizuálu, alebo slovenského dabingu, ale nie som si istý. Emily Blunt veľmi dobrá, a ostatný takisto. 70% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Určitá podobnost s Gone Girl tu je, ale tam Fincher pracuje víc s psychologií postav, v Dívce ve vlaku je hlavní důraz kladen na retrospektivu, která odkrývá motivace a propojení jednotlivých postav. K obsazení výtku nemám, ale příběhově jsem čekal víc, než jen vraždu kvůli “spoiler” těhotenství. Paradoxem pak je že postava Emily Blunt byla nakonec z postav ta nejnormálnější. 3* ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Thriller na úrovni vydařené TV produkce. Dobrý casting, výborná Emily a spokojená drahá polovička jednou takhle v pondělí večer... 75% ()

Shredo 

všechny recenze uživatele

Dlho som tento snímok odkladal. Dôvod? Absurdný. Názov filmu ma absolútne nedokázal osloviť a ja som sa bál, že čo to bude zač. Avšak hviezdne krásne zložené ženské obsadenie poteší. Snímok je pozeratelný aj po technickej stránke. Miestami som sa strácal v chronológii deja, hlavne pri retrospektívnych flashbacoch. Záver na mňa moc natiahnutý, hlavne keď sa už dala dlhšiu dobu detekovať podstata celého scenáru. Ale k filmu sa znova vrátim kvôli hereckému zloženiu, nie snímku, prekvapivo. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nečetli knihu a na film se díváte bez přípravy, budete se v něm místy ztrácet. Postupem času se spousta věcí začíná objasňovat, ale až závěr přinese rozuzlení.... Obdivuji výkon Emily Blunt, která byla skvělá. Ostatní herci jí bohužel příliš zdatně nesekundovali. ()

Kotletka 

všechny recenze uživatele

Zmizelá, Zmizelá... Nevím, nepřijde mi to podobné. Vůbec se mi nelíbila policistka a vzhledem k jejímu chování byl celý příběh hodně málo uvěřitelný. Ale je tam hezký, leč uvěřitelný twist. Koukněte na to sami (až vám nebude hej) během pošmurného večera a dejte si k tomu hovězí ragú:-) ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

B: Já si nemůžu pomoct, ale pro mě to byl jeden z nejlepších filmů za poslední dobu. Napínavé jak kšandy, skvěle natočené, herci parádní a možná nemám ten správný detektivní smysl, ale předvídatelné to pro mě nebylo ani trochu a tápala jsem do poslední chvíle. Vážně paráda. Když už to všichni přirovnávají ke Zmizelé, tak Dívka ve vlaku je určitě 1000x lepší film. H: Velice zajímavý nápad, slušně zpracované, odvyprávěné trochu moc chaoticky, ale v atmosféře a k výslednému pocitu se to ke Zmizelé moc nepřibližuje. Kdo se se střetne ve finále je rovněž známé docela brzy, ale jinak je to pořád silný nadprůměr, 4* ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Úplně vobyč film, který neurazí, ale taky ničím nepřekvapí. Škoda peněz na to jít do kina, fakt to za to nestojí. Jednou viděno a jdu an to zapomenout. ()

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

SPOILER obsahuje komentár. Ja som též také chlapča ve vlaku i keď skór lúbim robiť také veci jak tie dve cundry z Nymfomanky. Tunák nebola cundra ale na alkoholičku až moc pekná Emily Bluntová (i keď jasné, že nie krajšá než já BŽCHRŃ). Je to celkom slušný pátrací story. Aj keď pointu som uhádol asi skorej než tvorcovia očakávali, stále to bolo napínavé. A tá Emily Bluntová... no ozaj je pekná aj keď slope jak Sú Elin (ale opakujem, né vác než já). ()

sackrebleu 

všechny recenze uživatele

Taká o dosť nudnejšia, nepodarenejšia a predvídateľnejšia Gone Girl. Myslím, že sa pre istotu oblúkom vyhnem aj knižnej predlohe. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Bežné krimi, ktoré je len zamotané amnéziou a hore ho ťahajú herecké výkony, najmä v podaní Emily Blunt (väčšinu času mi riadne liezla na nervy). Na konci mi to ale prišlo už príliš vykonštruované. 6/10 ()

Romi1010 

všechny recenze uživatele

Skvelý herecký výkon, napinavé od začiatku do konca. Štýlovo pripomína Gone Girl. Jeden z filmov v roku 2016, na ktorý sa naozaj oplatilo ísť do kina. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Když někdo hodně "bumbá" a má pak okna, jak výkladní skříň, nemůže se pak divit, že toho někdo může zneužít a navymýšlet si různé báchorky ( co jsi to včera vyváděl?), ikdyž se to stalo úplně jinak. Někomu může vadit rozvleklost příběhu, jinému zase ten vzrušující závěr, který jakoby do filmu ani nepatřil. Mě spíše vadilo to, že si Rachel začala vzpomínat, jak to všechno bylo a to mi připadá nevěrohodné! Okno je okno a šmytec! Jinak to bylo velmi dobré, plné zvratů a Emilka tu svou, chlastem ztrhanou Rachel zvládla moc dobře. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Prva cca tretina knihy je velmi pomala a dej sa v nej velmi nehybe. Nastastie toto malo vo filme len par minut, takze je film ma oproti knihe vacsi spad. A mensie zmeny vo filme mi neprekazali. Emily Blunt - vyborna! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zpověď nešťastně rozvedený alkoholičky okořeněná detektivně trhillerovou zápletkou, která míří spíš na ženský publikum. Pointa sice neni dechberoucí, ale aspoň se postará o trochu napínavý finále. Napínavejch momentů je víc, nicméně každej je vykoupenej nějakym ubrečenym výstupem nebo vztahovym dialogem. Nebýt zmatečnýho způsobu vyprávění (neustálý skákání "časem") a postavení celýho příběhu na těžko uvěřitelný náhodě (Rachel si vybere ke sledování ten správnej barák a ještě náhodou jede na minutu přesně kolem), možná bych za filmařinu společně s hereckym obsazenim přihodil třetí hvězdu. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že Emily Blunt ma v tejto sonde do ludskej duše bavila. Podala to svižne a do alkoholom utápanej Rachel sa vžila dostatočne na to, aby svoju postavu behom filmu niekoľkokrát rozobrala na šalát. Je jasné, že časom už je tých motaníc prílíš a dej začína byť transparentný, a však stále si udrží to napätie, ktoré Vás donúti toto divadielko dopozerať.Posledných 15 minút už je odvar prvej polovice a posledné minúty v kuchyni už sú snaď zý vtip,ale cez to všetko vo svojej podstate, je tento film niečím iný a výnimočný. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tento film je čistý Fincherovský materiál a škoda že som nemohol vidieť jeho verziu, ktorá by bola asi predsa len o niečo zrozumiteľnejšia a napínavejšia. Tým nehovorím, že Taylor odviedol zlú prácu, ale vo filme s nespoľahlivým rozprávačom (opilcom) a rozprávaním v rôznych časových rovinách sa nevyhol miestam, kde som len nechápavo vravel "Wtf?" (i keď neskôr skladačka do seba zapadla). Každopádne formou dosť originálny film, ktorý mi po dlhšom čase ponúkol neopozeraný zážitok a kvôli nemu zaokrúlim hodnotenie smerom nahor. 7/10 ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Rachel je alkoholička, o kterou by si normální chlap neopřel ani kolo, Megan kurvička, která ráda jebe, akorát teda oblečená vypadá líp než nahá a Anna je manželkou nadsamce, kterej pravidelně šukal nebo šuká předchozí dvě. Tohle všechno udělá z první hodiny filmu pěknou slátaninu, která se po té hodině rozplete, ale to už tušíte pointu filmu, takže se nakonec žádný překvapení nekoná. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama