Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 3

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (804)

Anikiti 

všechny recenze uživatele

Četla jsem knížku před shlédnutím a ani to mi neodlehčilo od napětí od začátku až do konce. Napínavé a velmi se mi líbily herecké výkony! Smekám klobou Emily. ()

meatball 

všechny recenze uživatele

Jeden twist je prostě zoufale málo, málem jsem si nudou ukousal pazoury. Celkem to zamrzí, protože Emily se fakt snažila! ()

JihadJoe 

všechny recenze uživatele

Takže knižní předlohu jsem nečetl (prý je ale absolutně vynikající), takže jsem nevěděl co čekat. První polovina filmu byla protahovaná nuda a stále jsem čekal na nějaký "leitmotiv" snímku. V půlce jsem se dočkal a začala docela slušná jízda. Emily Blunt absolutně skvělá, pro mě jeden z nejlepších ženských hereckých výkonů roku 2016. ()

zazka 

všechny recenze uživatele

Normálne by som dala za 3, ale výkon Emily Blunt bol taký presvedčivý, že tú ďalšiu hviezdu si film rozhodne zaslúži. Od filmu som čakala niečo úplne iné (mrazivý triler) ako sa z neho nakoniec vykľulo (psychologická "dráma"). *SPOILER* Trochu mi prekážalo ako film škatuľkuje všetky ženy ako "svätice" a mužov ako "tyranov". ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se jenom kvůli Emilce a byla jako vždy výborná. Jinak to byla blbost, stejně jako knížka. Dnes čím větší stupidita, tím větší bestseller. Lidi zkrátka hloupnou a stačí jim fakt málo. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Velka cast filmu dost utahana, a to takovym zpusobem, ze to chvilemi az nudi. Knizku jsem necetl, ale lepsi nez film asi nebude. Celkove vzato je to nudarina s jakoze prekvapivym koncem a Emily Blunt musels mit depresi sama ze sebe, jakym zpusobem dokazala ztvarnit takovou postavu. A vlastne jen diky ni a jejimu hereckemu vykonu nedavam o hvezdu min. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Dovedu si zive predstavit, ze knizni predloha je vynikajici cteni, nicmene prevod do filmove podoby se bolestive nepovedl. Dej skripe, tempo spolehlive upada a i kdyz se Emily vazne snazi, mota se ve filmu jak prd ve zkumavce. Navysost otravna podivana a pro me dalsi dukaz, ze Tate Taylor neni dobry vypravec. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je to výborný příběh. Taková psychologická hříčka. Zprvu se to může zdát, jen příběh o trosce, ale dejte tomu ještě chvilku a nebuďte netrpělivý. Dalo by se to natočit, trošku jinak, jak poukazují ostatní, ale po bitvě je každý generál/em. Není tam jediná postava, která by mi byla zvlášť sympatická, ale nebrání mi to, se do každého alespoň trošku vžít. Není to, nic co vás posadí na zadnici, ale litovat nebudete a to hlavně v druhé části. Tento typ příběhů je mým zájmem proto mohu srovnávat. Doporučuji. Je tam i hlubší linka. Proto chápu, že někteří povrchně uvažující nepochopí a zavrhnout.-A bohužel "obšťastní" nás jen (useless) komentářem beze smyslu, ukazující práznotu jejich života. I když je lákavé číst nesmysli a hledat v nich smysl, který v životě nenajdeme. :) ZAjímavé-Matty, Zlé:verbal. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč jsem na sociálních sítích narážela na tak užaslé reakce na Dívku ve vlaku. Myslím, že podobných thrillerů je spousta a většina je jich lépe scénářově zvládnutá a hlavně napínavější. Tohle je takový lepší průměr a ty moje 4* mají dost odřená ouška. Emily Blunt mě dostávala. Její postava každý den jezdí vlakem po stejné trati a sleduje domy v jedné ulici, kde kdysi žila se svým manželem. Jenže je hlavně alkoholička, která má občas blackouty a neví, co se s ní děje. A na vraždu nebo jiné zmatky je zaděláno. Blunt se s tím alkoholismem poprala neskutečně dobře, často vypadala jako naprostá troska. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy o slabých jedincoch, ktorí sa nevedia vymaniť zo šikanózneho správania akože silnejších a dominantnejších partnerov, v tejto dráme sa to zvrtlo ani neviem kedy a prečo, a to dalo filmu síce iný, šmrncovný rozmer, na druhej strane mu to ublížilo, lebo to zapôsobilo príliš umelo, násilne a nelogicky, ale aspoň sa na to dalo kukať, takže 60%. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina je iba psychopatogenický príbeh o alkoholičke Rachel a jej víziách, flashback - pred 6. mesiacmi, pred 4. mesiacmi... ďakujem, ale toto absolútne zabilo akú takú atmosféru pri dramatizácii zápletky. Kvalita snímku výrazne zaostáva za reklamami, ktoré doprevádzali uvedenie snímku do kín. Z tohto snímku mi bolo miestami na zvracanie! ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Emily Bluntová jezdí každý den vlakem, cestou vždy pečlivě sleduje domy kolem tratě. Jednoho dne sledovaná dáma zmizí. Co se vlastně stalo?... Cca první polovinu filmu je nechronologicky odhalováno, co všechno se vlastně stalo dříve a proč jsou na tom hlavní hrdinové zrovna tak, jak na tom jsou. Film je dobře natočen a zahrán, takže to úvodní záměrné matení diváka není nijak rušivé. Pro ženy je to, řekl bych, zajímavější podívaná než pro muže. (2D titulky) Rozpočet: $ 45 miliónů, Tržby: $ 173,185 miliónů. ()

belinko

všechny recenze uživatele

Zatiaľ nebudem hodnotiť. Film som v polovici vypol, lebo ma nezaujal dej, postavy a celkovo som to vlastne ani nevnímal. Absolútne nezáživné a zatiaľ zbytočné. Neskôr sa k tomu možno vrátim. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu byla tak hustá, že by se dala krájet a to na začátku i na konci. Neopouštěla mě ani po skončení a já si říkal do čeho jsem to zase vlezl. Je fakt, že o filmu už se mluvilo dlouho. Pak nadešel čas, kdy jsem v klidu usedl a chystal se si vychutnat a odměnit svou trpělivost. A čuměl jsem. Fakt jsem čuměl, jak z jara, co že se to vlastně děje, protože mi až do několika posledních záběrů nebylo jasné, kdo je kdo a co dělá. Měl jsem občas pocit, že mi svítá, ale ten posléze zmizel, jakoby to byl režisérův záměr takhle mást diváka. Je to dobrá práce, ale taky obrovská škoda, protože zpětně vzato byl ten děj tak debilní, že nemohu jinak a dám jen dvě. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama